Αρκουδέηδες συνέλαβαν τον Χαζμπουλά

Κανείς δεν ξέρει πόσες διμοιρίες χρειάστηκαν για να βάλουν κάτω τη μεγαλύτερη μορφή του MMA

Όλοι έχουμε θαυμάσει τον 20χρονο Νταγκεστανό στις απίθανες περιπέτειές του στα social media, είτε απειλώντας να δείρει τον Mike Tyson, είτε ρίχνοντας μπουκέτα στον Shaquille O'Neal. Εξίσου απίθανα είναι και τα βίντεό του με κάθε λογής πολυτελούς και γρήγορου αυτοκινήτου με εκείνον συνήθως επιβάτη, μιας και το ύψος του δεν επιτρέπει την οδήγηση, μιας και συνήθως κρατάει το τιμόνι μόνο και δεν πατάει τα πεντάλ.

 

haq2

 

Μια τέτοια περιπέτεια με αυτοκίνητα είχε περιπετειώδη κατάληξη για τον Χαζμπουλά και την παρέα του σε κάποιο αστυνομικό τμήμα και φυσικά την ανάλογη φωτογραφία σύλληψης.

O Χαζμπουλά έχει το ίδιο πρόβλημα που έχουν όλοι οι πλούσιοι 

Όλα ξεκίνησαν με έναν γάμο και μια αυτοκινητοπομπή που γιόρταζε το χαρμόσυνο γεγονός, μέχρι που η παρέα άρχισε την επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων και τους επικίνδυνους ελιγμούς σύμφωνα με την ορολογία της τροχαίας, ή καγκούρικη συμπεριφορά με παντιλίκια, σύμφωνα με την καθομιλουμένη. Σύμφωνα με τις αρχές η συμπεριφορά τους έθεσε σε κίνδυνο περαστικούς και διερχόμενους οδηγούς, κάτι που ανάγκασε τους αστυνομικούς να τους περάσουν χειροπέδες και να τους πάνε μια λιγότερο ενδιαφέρουσα βόλτα στο κρατητήριο.  

 

xaq1

 

Ο ίδιος ο Χαζμπουλά δήλωσε ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί αντίστοιχο σκηνικό, παίρνοντας την ευθύνη πάνω του, αν και ο ίδιος δεν οδηγούσε, δείχνοντας για ακόμα μια φορά τις ηγετικές του δυνατότητες στην παρέα. 

Οι καφρίλες στον δρόμο σαν διασκέδαση στους γάμους είναι συχνό φαινόμενο στην αυτόνομη ρωσική επαρχία, όπου δεν συνηθίζεται η κατανάλωση αλκοόλ λόγω της ισλαμικής παράδοσης και ενώ γενικά υπάρχει κάποιου είδους ανοχή από τις αρχές, μερικές φορές τα πράγματα γίνονται πραγματικά επικίνδυνα, συν το ότι υπάρχει και το ζήτημα του virality που προκαλεί η παρουσία του Χαζμπουλά σε αυτές τις ελαφρά πρωτόγονες εκδηλώσεις διασκέδασης.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved