Εταιρεία δίνει 1000 δολάρια για να δεις προσεκτικά όλα τα Fast & Furious

Και όταν λέμε προσκετικά, σημαίνει ότι πρέπει να κρατήσεις σημειώσεις για τους σκοπούς μιας σοβαρής έρευνας.

Είσαι από αυτούς που τους αρέσει να βλέπουν για ακόμα μία φορά τις περιπέτειες της πιο γρήγορης κινηματογραφικής οικογένειας; Οι ταινίες Fast & Furious ποτέ δεν διεκδίκησαν σινεφίλ δάφνες για το σενάριο ή τη σκηνοθεσία τους, αλλά πάντα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της αντρικής παρέας για την απόλαυση της ταχύτητας και του θεάματος που προσφέρουν. 

Αυτή τη φορά δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον μερακλή να βγάλει ένα καλό χαρτζιλίκι βλέποντας όλες τις ταινίες Fast & Furious, αλλά πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν θα το κάνει και να έχει δίπλα του στυλό και χαρτί, μάλλον πολλά χαρτιά. Όχι δεν χρειάζεται να μετρήσει πόσες αλλαγές ταχυτήτων κάνουν οι πρωταγωνιστές των ταινιών, έχει αποδειχθεί με μαθηματικό μοντέλο ότι είναι ο μοναδικός αριθμός που μπορεί να προσεγγίσει το άπειρο, αλλά να μετρήσουν τράκες.

 

 

Η Finance Buzz είναι μια συμβουλευτική εταιρεία οικονομικού και ασφαλιστικού ρίσκου και θέλει να κάνει μια εναλλακτική στατιστική γύρω από τα φανταστικά τροχαία ατυχήματα. Αντίστοιχες μετρήσεις με ποπ αναφορές έχουν γίνει και για τα ατυχήματα που έχει προκαλέσει ο Homer Simpson ή ακόμα και για το κόστος των πραγματικών τραυματισμών των Jackass, αλλά αυτή τη φορά θα είναι η πρώτη φορά που θα υπολογιστεί το θεωρητικό κόστος από κατεστραμμένα αυτοκίνητα, μαζί με κτίρια, γέφυρες και ό,τι άλλο έχει κάνει μπουμ στις 10 ταινίες του franchise. 

Εκτός από το συνολικό κόστος των ζημιών που έχουν προκληθεί από την επικίνδυνη οδήγηση, η εταιρεία θα ήθελε να μετρήσει και αν με την πάροδο των χρόνων η παρέα του Vin Diesel έγινε πιο ριψοκίνδυνη και καταστροφική ή πιο νουνεχής στην οδήγηση, για να δουν και αν υπάρχει κάποιου είδους ποιοτική μεταβολή στη συμπεριφορά του cast.

 

 

Για όσους γενναίους το τολμήσουν, είπαμε δεν είναι και τόσο εύκολη αποστολή, η Finance Buzz δίνει και επιπλέον αποζημίωση για τις ανάγκες του μαραθωνίου. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την αμοιβή των 1000 δολαρίων, δίνονται και 100 δολάρια επιπλέον για τυχόν συνδρομές ή downloading των ταινιών αλλά και για τα απαραίτητα σνακ που θα δώσουν δύναμη και ενέργεια για την προσπάθεια. Θα το τολμούσες;

   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved