Ray Liotta: Μάθαμε ένα χρόνο μετά από τι έφυγε ο αγαπημένος Goodfella

Δεν είχαν γίνει γνωστά μέχρι τώρα τα αίτια θανάτου.

Στις 26 Μαΐου του 2022 και σε ηλικία 67 ετών, χάσαμε τον πρώτο από την μεγάλη παρέα του Goodfellas, την οποία μας σύστησε ο Robert De Niro στις αρχές του 1990. Εμβληματικός όσο ποτέ άλλοτε, παρότι ο ηθοποιός έκανε αρκετές δουλειές στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, δεν καταφέραμε ποτέ να τον συνδέσουμε με άλλο ρόλο.

 

 

Όμως μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζαμε τους λόγους του θανάτου του, παρά μόνο ότι βρισκόταν στη Δομινικανή Δημοκρατία για τις ανάγκες γυρισμάτων και άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του. Τώρα το γνωστό δίκτυο ΤΜΖ σύμφωνα με ρεπορτάζ του, αναφέρει ότι ο θάνατός του προήλθε από πνευμονικό οίδημα, καθότι το υγρό στους πνεύμονες το προκάλεσε καρδιακή ανεπάρκεια. Το ΤΜΖ μάλιστα αναφέρει τα παραπάνω με βάση την πρόσβαση που απέκτησε ιατρικά έγγραφα του ηθοποιού και τα οποία αναφέρουν ότι ο Liotta αντιμετώπιζε μια ασθένεια που ονομάζεται αθηροσκλήρωση και κατά την οποία στενεύουν οι αρτηρίες της καρδιάς.

Ο Ray Liotta για όλους εμάς θα είναι πάντα ο Goodfella της καρδιάς μας, ενώ οι λίγο νεότεροι δεν θα ξεχάσουν ούτε το γεγονός ότι δάνεισε την φωνή του στον ήρωα του GTA: Vice City, Tommy Vercetti.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας λείπει ήδη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved