associated press Φυσικά και πιστεύουμε τον Nicolas Cage όταν λέει ότι έχει μνήμες από έμβρυο

Επίσης μας έδωσε και μια ιδέα του τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε γιατί ένας Nicolas Cage τα ξέρει όλα.

Ο μοναδικός ηθοποιός που έχει καταφέρει να ζήσει μια πιο συναρπαστική ζωή από κάθε ρόλο που έχει υποδυθεί, μας έδωσε για ακόμα μία φορά τα φώτα του μοιράζοντας απλόχερα σοφία που απλά έτυχε να κατέχει. Εμφανιζόμενος στο The Late Show του Stephen Colbert απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις γιατί ούτε φοβάται καμία ερώτηση, αλλά και γιατί έχει όλες τις απαντήσεις.

 

 

Στην κλασική και κλισεδιάρικη ερώτηση για το ποια είναι η πρώτη του παιδική μνήμη, οι κοινοί θνητοί, ανάμεσά τους και ο Colbert, περίμεναν ότι θα άκουγαν κάποια χαριτωμένη ιστορία με παγωτό ή κάτι τέτοιο, μόνο και μόνο για να καταλάβουν για μία ακόμα φορά μπας και το εμπεδώσουν, ότι ο Cage δεν είναι ένας ακόμα απλός θνητός. Ο Nicolas Cage έχει μνήμες από όταν ήταν στη μήτρα της μητέρας του και ήταν ακόμα έμβρυο. Ναι, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να γυρίσει πίσω τον χρόνο και να ανασύρει μνήμες πριν από την ημερομηνία γέννησής του.

H ιστορία της χρεοκοπίας του Nicolas Cage 

Από όταν ήταν έμβρυο θυμάται σκιές και πρόσωπα από το φωτισμένο περιβάλλον εκτός της μήτρας και αυτό είναι μια ακόμα ευγενική υπενθύμιση ότι ο Cage δεν ξεχνά, οπότε όσοι τον αδίκησαν ας μην νομίζουν ότι τους έχει ξεχάσει, είναι απλά ανώτερος και δεν τους δίνει σημασία. Ή πολύ απλά σχεδιάζει πολύ μεθοδικά την ξαφνική του εκδίκηση, κανείς δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής αν έχει αδικήσει τον πιο πολυσχιδή ηθοποιό του Hollywood.

 

 

Σε ό,τι αφορά το μας συμβαίνει μετά τον θάνατο, περιέργως ο Cage δεν είναι σίγουρος για το ότι είναι αθάνατος, αν και πολλοί από τους οπαδούς του το πιστεύουν. Θεωρεί ότι αυτό που μας δίνει ζωή στο σώμα μας, η ψυχή για κάποιους, είναι μια μορφή ηλεκτρισμού. Μια μικρή σπίθα η οποία αφήνει το σώμα μας όταν πεθαίνουμε, αλλά αυτή δεν παύει να υπάρχει και συνεχίζει ένα ταξίδι, ίσως σε άλλο σώμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved