Getty Images Πειράζει που δεν καταλαβαίνουμε το κοστούμι του Jared Leto;

Jared Leto ευτυχώς που δεν ζει η Μαλβίνα να σε δει έτσι ντυμένο.

Εντάξει, εμείς είμαστε οι πληβείοι, οι μυρωδιάδες, οι ούγκανοι που δεν έχουν ιδέα από μόδα. Ήδη τα ακούσαμε. Ότι είναι το Met Gala, ότι δεν έχετε ιδέα από υψηλή ραπτική, ότι είναι προσβολή στον Karl Lagerfeld αν ανοίξουμε το στόμα μας και ότι τα γατοκοστούμια είναι κάτι που πολύ απλά δεν καταλαβαίνουμε. Ε και παρόλα αυτά αφήσαμε την σκόνη να κάτσει για να το σχολιάσουμε.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε κάτι με τον συγχωρεμένο τον Lagerfeld. Αν μη τι άλλο έχει βάλει το λιθαράκι του στο αντρικό στυλ, ακόμη και αν είμαστε πολύ πεζοί για να το εκτιμήσουμε. Όμως με αφορμή όλα αυτά που είδαμε στο Met Gala και το κοστούμι του Jared Leto που ντύθηκε σαν τη γάτα του Lagerfeld, μας ήρθε στο νου μία πανέξυπνη και σπιρτόζα γυναίκα, από εκείνες που θαυμάζαμε και συνεχίζουμε να θαυμάζουμε. Η Μαλβίνα Κάραλη. Και για όσους μεγάλωσαν με την Μαλβίνα, θα θυμούνται ότι έκανε αυτό.

 

 

Και να σας πούμε και κάτι; Απόλυτο δίκιο είχε η Μαλβινάρα, γιατί ακόμη και ένας παντελώς άσχετος ξεχωρίζει τα events από τα σώου. Ναι ναι, ξέρουμε, η μόδα και τα σώου πάνε μαζί και δεχόμαστε ότι κάποια πράγματα δεν το καταλαβαίνουμε, αλλά αν είχαμε κολλητό μας τον Jared Leto και την επόμενη μέρα πηγαίναμε για μπίρες μαζί του, θα του λέγαμε κάτι του στυλ «ρε μαλάκα, όλα καλά, αλλά γιατί ντύθηκες έτσι;». Είδαμε και ωραία πράγματα στο Met Gala, αλλά το κοστούμι γάτας δεν ήταν σίγουρα ένα από αυτά. Το μόνο που αναγνωρίζουμε -γιατί έτσι διαβάσαμε- είναι ότι συγκεντρώνονται ποσά για φιλανθρωπίες. Αλλά ξέρω ‘γω; Να ‘σαι κοντά στα 50 και να ντύνεσαι γάτα; Kάποιοι μας είπαν ότι είναι άποψη και ότι υπάρχει και συγκεκριμένο theme. Οκ, όπως περνάει καλά ο καθένας. Κοστούμι γάτας μια φορά δεν θα φορούσαμε.

Καλύτερα το Fashion Week στο Μιλάνο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved