pexels Είναι άνανδρο να χρησιμοποιείς ένα ζώο ως όπλο

Δεν υπάρχουν σκυλιά-δολοφόνοι. Υπάρχουν ανεύθυνοι ιδιοκτήτες. Άνανδροι ιδιοκτήτες με εγκληματική συμπεριφορά.

Όχι ότι πέφτουμε από τα σύννεφα. Εκεί που θεωρείς ότι δεν πάει παρακάτω, πάντα έρχεται κάποια νέα υπόθεση ώστε να ξύσει τον πάτο του βαρελιού. Στη χώρα του παραλόγου και της ατιμωρησίας, κάθε εβδομάδα μία νέα καταγγελία στα social media, μας φέρνει αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα. Σήμερα μαθαίνουμε τον ορισμό της «ανανδρίας». Κεντρικός πρωταγωνιστής ένας 27χρονος που με «όπλο» στα χέρια του ένα πιτ μπουλ σκοτώνει γατάκια σε Βύρωνα και Καισαριανή. Τα στοιχεία του Ν.Κ., ο οποίος έχει λάβει μέρος στο reality μαγειρικής «Master Chef» το 2022 δόθηκαν στη δημοσιότητα από φιλοζωικές οργανώσεις.

 

 

Η σελίδα «Street Dogs in Volos» στο Facebook αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους μου μετέφεραν φωτογραφικό -βιντεοληπτικό υλικό και πολύτιμες πληροφορίες οι οποίες οδήγησαν τελικά στην ταυτοποίηση τού ΑΝΑΝΔΡΟΥ αποβράσματος.

Μετέφερα αυτό το υλικό σέ άτομα τα οποία ήταν παρόντα στα περιστατικά φρίκης και αναγνώρισαν πέραν πάσης αμφιβολίας το άτομο το οποίο δολοφονεί γάτες.

Το όνομα τού ΑΝΑΝΔΡΟΥ αποβράσματος είναι Ν.Κ. Επιθυμώ σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι υπήρξαν άτομα τα οποία παρίσταντο στις αδιανόητης βαρβαρότητας δολοφονίες γατιών, των οποίων οι περιγραφές πραγματικά ΣΟΚΑΡΟΥΝ».

Ο Ν.Κ., λοιπόν, προσφέρει δωρεάν μαθήματα μίσους και δειλίας. Αφενός -κατηγορείται- εκπαιδεύει τον σκύλο του να σκοτώνει γάτες, αφετέρου δεν το παραδέχεται και πέφτει σε αντιφάσεις. «Κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, πλησιάζει σιγά – σιγά, προσπαθεί να πλησιάσει τη γάτα όσο μπορεί, πουσάρει τον σκύλο, τον αφήνει ελεύθερο, ορμάει ο σκύλος, την ξεκοιλιάζει. Πήρε τις γάτες ξεκοιλιασμένες, τις έβαλε σε μία σακούλα και τις πέταξε στα σκουπίδια και μετά έφυγε», είχε καταγγείλει αυτόπτης μάρτυρας της κτηνωδίας, με τον ιδιοκτήτη του πιτ μπουλ να αρνείται τις κατηγορίες αλλά να πέφτει σε αντιφάσεις: «Είναι άδικο να την πληρώσω εγώ, να βρούμε αυτόν που το κάνει όλοι μαζί», είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Μου πετάχτηκε μία γάτα εκεί που ήταν οι θάμνοι στο πάρκο και αυτή η κυρία που λέει ότι είναι δική της με έβγαλε φωτογραφία, την ανέβασε στο Facebook και από εκεί ξεκίνησε όλο. Με γάτες είχα 2-3 περιστατικά όπως και αυτό. Όπως όλοι μας που έχουμε μεγάλα σκυλιά έχουμε τέτοια περιστατικά».

Οι γάτες βγάζουν νύχια αντί για δόντια και έχουν κάθε λόγο που το κάνουν

Πόσο άνανδρο να χρησιμοποιείς ένα ζώο ως όπλο

Είναι χαρακτηριστική περίπτωση ανθρώπου που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Μία αρρωστημένη προσωπικότητα που σύμφωνα με τους εγκληματολόγους και ψυχολόγους, η επίθεση σε ζώα είναι μία πρόβα για μελλοντικές επιθέσεις σε ανθρώπους. Ο Ν.Κ. μετατρέπει ένα ζώο σε δολοφόνο για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Όταν ο κλοιός στενεύει αποφασίζει να ακολουθήσει τον δρόμο της δειλίας και του θυματοποίησης. Μία πρακτική που δεν βλέπουμε για πρώτη φορά. Ο φαύλος κύκλος του θύτη να αυτοθυματοποιείται για να αποβάλλει τις κατηγορίες από πάνω του.

Δεν υπάρχουν σκυλιά – δολοφόνοι. Υπάρχουν ανεύθυνοι ιδιοκτήτες. Ιδιοκτήτες με εγκληματική συμπεριφορά που βάζουν ως «μπροστινούς» τα ζώα τους. Τα χρησιμοποιούν ως όπλα για να καλύψουν τις δικές του αρρωστημένες ορέξεις. Δεν είναι ζώα συντροφιάς αλλά ένας τρόπος για επίδειξη δύναμης και κυριαρχίας. Πρώτα τους κόβουν τα αυτιά και την ουρά για να δείχνουν πιο επικίνδυνα, ύστερα τα εκπαιδεύουν ακατάλληλα και τέλος τους ρίχνουν στην αρένα. Το μαθαίνουν να κακοποιεί. Ωστόσο έφτασε ο καιρός να καταλάβουμε ποιος είναι οι πραγματικοί κακοποιητές.

Και στο πρόσωπο του εκάστοτε Ν.Κ., θα βρεις την απάντηση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved