Το spam πέσιμο του viral γύπα είναι ο ορισμός της αυτοταπείνωσης

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να φλερτάρεις μία γυναίκα. Μην το κάνεις όπως ο Σταύρος Γεωργάς.

Αν ανοίξουμε ποτέ τα εισερχόμενα στα social media, θα κλείσουν σπίτια και θα πρέπει να αλλάξουμε χώρα. Όχι εμείς, κάτι φίλοι μας. Το φλερτ στο διαδίκτυο είναι ο νούμερο 1 λόγος για να στείλεις μήνυμα, σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιούνται κατά καιρούς. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Η στατιστική μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέματα αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων λέει την αλήθεια. Ο κόσμος φλερτάρει. Και πολύ καλά κάνει. Κάποιοι το κάνουν επειδή τους έκανε το κλικ ένα προφίλ που είδαν στα social media, ενώ κάποιοι άλλοι λειτουργούν με το δικό τους ξεχωριστό σύστημα. Λες και παίζουν ΚΙΝΟ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σταύρος Γεωργάς. Ο «εθνικός γύπας». Ο άνθρωπος που μέσα σε ένα 24ώρο είδε να βγαίνουν στη φόρα τα ηχητική μηνύματα που έστειλε σε 6.000 γυναίκες. Κανένας Σπαλιάρας. Ο Σταύρος είχε επιμονή και υπομονή. Κάποιοι τον χλεύασαν αλλά ο ίδιος δηλώνει περήφανος για το «κατόρθωμά» του. Έτσι είναι αν έτσι πιστεύει. Όπως πιστεύει ότι δεν του λείπει και κάτι. Μια χαρά παιδί είναι.

 

 

Ο Σταύρος, λοιπόν, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του. Ένα μήνα μετά τον χλευασμό που δέχθηκε, πήρε τη γενναία απόφαση να τοποθετηθεί. Και το έκανε μέσω του προφίλ του στο Instagram. «Παιδιά, καλησπέρα. Μπήκα λίγο να πω δύο λόγια για όλο αυτό που είχε γίνει με μένα προσωπικά εδώ και ένα μήνα. Δεν βγαίνω να απολογηθώ για κάτι, γιατί δεν έχω κάνει κάτι κακό, ούτε οι διασημότητες ούτε για τίποτα, άμα ήταν θα πάει εκεί που έχουν καλέσει τα πρωινά και τα λοιπά. Δε με ενδιαφέρει τίποτα απ’ όλα αυτά βγαίνω να πούμε λίγο δύο λόγια πως είναι τα πράγματα. Αυτό το σύστημα που είχα όλα αυτά τα χρόνια με το συγκεκριμένο ηχητικό και πιστέψτε με ότι ήταν κάργα επιτυχημένο, αφορά περίπου 6 χιλιάδες γυναίκες με το 60% των γυναικών να έχει ανεβάσει τα ηχητικά μου [στα οποία λέω] “μήπως έχουμε βρεθεί από κοντά;”. Γιατί έχω ηχητικά σας που λένε και μηνύματα [που λένε] “Σταύρουκο μου τι ωραία που περάσαμε σήμερα και πότε θα τα ξαναπούμε”. Και όχι απλά βρεθήκαμε από κοντά καταλάβατε τι θέλω να πω», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει εν συνεχεία:

«Και το πιο στενάχωρο είναι ότι υπάρχουν και πολλές παντρεμένες στη μέση είναι κρίμα να με πάει αλλού η μπάλα. Εγώ δεν είμαι κατίνα όμως βέβαια στη θέση σας… δεν το κατακρίνω αυτό που έχετε κάνει, γιατί και εγώ στη θέση σας άμα βρισκόμασταν και εξαφανιζόσασταν μπορεί από ζήλια και κακία να ανέβαζα το ηχητικό. Άντρας είμαι λες και είμαι ο μόνος που το’ χω κάνει δεν θα το βαθμολογήσω εγώ αν είναι κακό ή όχι. Να ξέρετε ότι έχω δακρύσει από τα σχόλια που έχετε κάνει δημόσια ειδικά που οι γυναίκες που έχετε φάει άκυρο και έχετε γράψει αρνητικά σχόλια για μένα… έχω συνομιλίες και είναι κρίμα. Καλά δε μιλάω για άντρες τώρα πολλοί άντρες που έχετε γράψει για μένα πόσο θα θέλετε να ήσασταν στην θέση μου πίστεψέ με. Και δεν μιλάω γι’ αυτό που έγινε viral μιλάω για τις γυναίκες. Στην ουσία μία νύχτα δική μου το αφήνω το υπόλοιπο πάνω σας…».

Το Instagram έγινε το νέο Facebook και το φλερτ εκεί μέσα είναι πλέον ντεμοντέ

Σταύρο κάτσε λίγο, πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά (Καλά όχι και τόσο).

Αυτό που έκανες χρειάζεται μεγάλη υπομονή και καθόλου αυτοεκτίμηση. Έχεις το αναφαίρετο δικαίωμα να στείλεις σε όποιον θέλεις, όποτε θέλεις. Αυτή η ελευθερία σού παρέχεται από τα social media και τη συγκατάθεση που δίνουμε οι ίδιοι στους κολοσσούς που τα διαχειρίζονται. Ωστόσο πέρα από την αβυσσαλέα σου υπομονή και επιμονή, οφείλεις να σεβαστείς τις άλλες γυναίκες και περισσότερο τον εαυτό σου. Η πλειοψηφία των γυναικών σε άφησε στο «διαβάστηκε» και εσύ επέμενες να ενοχλείς. Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή που δεν έπρεπε να περάσεις. Έστειλες το ίδιο μήνυμα σαν «νιγηριανός πρίγκιπας» και έγινες το απόλυτο ανέκδοτο στο ελληνικό διαδίκτυο. Το έχεις κατανοήσει και ο ίδιος αλλά λόγω εγωισμού δε θέλεις να το αποδεχτείς. Μάλιστα αντί να αποδεχτείς την κατάσταση, ξερνάς σεξιστικό οχετό προσπαθώντας να μειώσεις τις γυναίκες που σε απέρριψαν τονίζοντας «ςίστε πραγματικά για καυλάντισμα και τρολάρισμα». Για καυλάντισμα ίσως να είναι, ίσως και όχι. Αλλά ο μοναδικός που αξίζει τρολάρισμα είσαι εσύ. Και το δέχθηκες καθολικά από ολόκληρη την Ελλάδα.

Το πάθημα δε σου έγινε μάθημα αλλά σίγουρα θα γίνει στον επόμενους Σταύρους εκεί έξω. Με την ελπίδα να μη σε «τσεχάσουμε» ποτέ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved