Associated Press Ο Robbie Williams δεν έχει πλέον σεξουαλική ζωή και δεν ντρέπεται γι’ αυτό

Όταν η κατάθλιψη σου χτυπάει την πόρτα δεν υπάρχει χώρος για ντροπές.

Ακόμα και σήμερα, η ερωτική ζωή των αντρών παραμένει ταμπού. Και αυτό γιατί μέσα στα δεκάδες κλισέ που υπάρχουν μέσα στην κοινωνία, υπάρχει η αντίληψη ότι δεν γίνεται ένας άντρας να μην κάνει σεξ ή όποιο πρόβλημα και αν έχει στην προσωπική του ζωή να είναι τέτοιο που να του επηρεάζει την λίμπιντο. Ξέρουμε όμως και μάλιστα αποδεδειγμένα πλέον, πως η λίμπιντο επηρεάζεται κατεξοχήν από τα συναισθήματά μας και πόσο μάλλον όταν η κατάθλιψη βρίσκεται στις ζωές μας.

Ο Robbie Williams ανήκει σε εκείνη την μερίδα αντρών που όχι μόνο δεν διστάζουν να μιλήσουν για το πρόβλημα της κατάθλιψης (σ.σ.: το δικό του επιδεινώθηκε όταν σταμάτησε τις ενέσεις τεστοστερόνης), αλλά και για τον δρόμο που έχει τραβήξει η σεξουαλική του ζωή. Ακούγεται λυπηρό, αλλά δεν υπάρχει πλέον σεξουαλική δραστηριότητα ανάμεσα στον ίδιο και την γυναίκα του Ayda Field, γεγονός που θα προκαλούσε ντροπή στο μέσο άντρα, αλλά που εκείνος δείχνει να αποδέχεται βάση της κατάθλιψης που βιώνει. Σε συνέντευξή του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι παρότι δεν είναι ικανοποιημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων, δεν μπορεί να έχει αυτή τη στιγμή καμία σεξουαλική επαφή – δεν έχει καθόλου ορμές.

Διάβασε επίσης: Δεν τελείωσε ο κόσμος επειδή έχεις κατάθλιψη

Το παράδειγμα του Robbie, είναι ουσιαστικά ένα θέμα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια άντρες στον κόσμο αλλά που λίγοι μιλούν γι’ αυτό και ακόμα λιγότεροι το αποδέχονται. Πως για να είσαι δραστήριος σε οτιδήποτε και πόσο μάλλον στο κρεβάτι με τη σύντροφό σου, οφείλεις αρχικά να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου. Στα καλά νέα, η κατάθλιψη όχι μόνο αντιμετωπίζεται αλλά λύνονται και τα προβλήματα στο κρεβάτι. Αρκεί να δώσεις την σημασία που χρειάζεται και να κάνεις κάτι γι’ αυτό.

 

 

Σε κάθε περίπτωση, η κατάθλιψη δεν ήταν ποτέ παιχνιδάκι και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθανθείς ντροπή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved