associated press Ο τρόμος του Brad Pitt όταν ο Mike Tyson τον έπιασε στο κρεβάτι με την πρώην του

Ποιος μπορεί να αδικήσει τον Brad;

Είναι από εκείνες τις στιγμές που θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Δεν είναι και το καλύτερο πράγμα στον κόσμο, να βρίσκεται στο κρεβάτι με την ερωμένη και να σε πιάνει ο πρώην άνδρας της. Ειδικά όταν αυτός είναι ο Mike Tyson. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Βαρέων Βαρών ισχυρίστηκε ότι έπιασε την πρώην γυναίκα του στο κρεβάτι με τον Brad Pitt και ο αστέρας του Χόλιγουντ τα... χρειάστηκε.

Ο Mike Tyson παντρεύτηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 1988 την ηθοποιό Robin Givens, αλλά τα πράγματα γρήγορα στράβωσαν. Υπήρξαν τσακωμοί, αλληλοκατηγορίες και η Robin κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω «συνεχιζόμενης βίας» σύμφωνα με τον δικηγόρο της. Ο Τyson μιλώντας στην εκπομπή «In Depth with Graham Bensinger» αποκάλυψε πως ήταν «τρελός για εκείνη» και έγινε «ταύρος» όταν υποτίθεται ότι την έπιασε με τον Brad Pitt.

 

 

 

«Έπρεπε να είχες δει το πρόσωπό του όταν με είδε. Έπρεπε να χωρίσω, αλλά κάθε μέρα πήγαινα σπίτι της για να κάνω σεξ μαζί της. Αυτή τη συγκεκριμένη μέρα, κάποιος με πρόλαβε. Υποθέτω ότι ο Brad Pitt έφτασε εκεί νωρίτερα από μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Έμοιαζε σαν να ήταν λίγο μαστουρωμένος, γιατί ξέρω από αυτά. Δεν ήταν ο Brad που έχει τη φήμη σήμερα. Ήταν περισσότερο σπασικλάκι και σαν αλητάκος της παραλίας. Έπρεπε να δεις το βλέμμα στο πρόσωπό του. Έμοιαζε σαν να περίμενε το τέλος του», πρόσθεσε εν συνεχεία αποκαλύπτοντας πως ο Brad τον παρακάλεσε να μην τον χτυπήσει.

Brad Pitt: Μια προσωπικότητα γεμάτη περγαμηνές και άγνωστα καλούδια

Η Givens πήρε θέση και απάντησε στους ισχυρισμούς του Tyson στο Watch What Happens Live with Andy Cohen, σημειώνοντας, πως πολλά από αυτά δεν ισχύει. Η ηθοποιός αρνήθηκε ότι είχε πιαστεί στο κρεβάτι με τον Pitt και είπε ότι ο Pitt δεν παρακάλεσε τον Tyson να μην τον χτυπήσει, αλλά επιβεβαίωσε ότι ο Tyson την εντόπισε να κάθεται σε ένα αυτοκίνητο με τον Pitt.

 

 

Η Givens αρνήθηκε επίσης ότι ήταν άπιστη στον Tyson. Ο Brad Pitt, πάντως, ακόμη δεν έχει πάρει θέση.

 

Διαβάστε ολόκληρο το αφιέρωμα για τον Brad Pitt, κάνοντας κλικ στην παρακάτω φωτογραφία:  

Ανώνυμο σχέδιο



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved