Τελικά είναι ο Woody Harrelson ο χαμένος αδερφός του Matthew McConaughey;

Δέχτηκαν να κάνουν DNA test για να το διαπιστώσουν στα σίγουρα.

Μήπως τελικά ο Woody Harrelson βάζει το «Bro» στο Bromance; Ναι οι τύποι δεν έχουν κανένα όριο στη φιλία τους και αποφάσισαν να κάνουν το DNA test μόνο και μόνο γιατί υποψιάζονται πως μπορεί να είναι πραγματικά εξ αίματος αδέρφια. Πόσο πια; Ο Woody Harrelson και ο Matthew McConaughey το πάνε σε άλλα επίπεδα τρέλας μιας και κάποιοι είπαν πως είναι σίγουρα αδέρφια. Έτσι αποφάσισαν να κάνουν DNA test για να αποδείξουν πως μάλλον είναι απλά κολλητοί.

Ο Harrelson εμφανίστηκε στο show του Stephen Colbert και αναρωτήθηκε ζωντανά αν όντως τους συνδέει κάποιος θαμμένος δεσμός αίματος εκείνον και τον κολλητό του Matthew McConaughey. Τι να πούμε, μάλλον στα 61 του χρόνια ο διάσημος ηθοποιός μάλλον έχει βαρεθεί το αστείο και είπε να κάνει raise απογειώνοντας τα επίπεδα τρολιάς αποδεχόμενος την πρόκληση. 

 

Πώς θα σου φαινόταν αν το μωρό σου ήταν φτυστό ο Woody Harrelson

Ο McConaughey αντίστοιχα δήλωσε σε ένα πολύ γνωστό podcast πως θα ήθελε να μάθει όντως αν έχουν κάποια συγγένεια με τον συνάδελφο και φίλο Harrelson. Πέρα όμως από την πλάκα, όντως κάποτε ο πατέρας του Harrelson και η μητέρα του McConaughey έτυχε να βγαίνουν για λίγο καιρό, όσο παρανοϊκό κι αν ακούγεται. Πόσο μικρός είναι ο κόσμος και ειδικά το Τέξας από το οποίο κατάγονται αμφότεροι οι ηθοποιοί;

 

 
 

Τελικά τα πράγματα άρχισαν να σοβαρεύουν και η πιθανότητα όντως αυτοί οι δύο διάσημοι αστέρες της οθόνης να είναι πραγματικά αδέρφια βγήκε στην επιφάνεια. Πώς; Η μητέρα του McConaughey είπε στον γιο της πως όντως κάποτε έβγαινε με τον πατέρα του φίλου του και πως τον θεωρούσε πολύ καλό άνθρωπο για πολύ καιρό, μέχρι που πέθανε.

Από την άλλη ο Harrelson έκανε την δική του έρευνα και διαπίστωσε πως ο πατέρας του είχε πει κάποτε τα καλύτερα για την μητέρα του φίλου του και πως τελικά «πέθανε χωρίς καμία τύψη». Και κάπου εδώ οι δύο αυτοί σταρ άρχισαν να αναρωτιούνται σοβαρά αν υπάρχει κάποια πιθανότητα να είναι όντως τελικά αδέρφια.

Για να δούμε λοιπόν, αρκεί να περιμένουμε τα αποτελέσματα του DNA test.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved