O Elon Musk αποκάλυψε όλα όσα ξέρει γύρω από τους εξωγήινους

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που ξέρει τι παίζει, θα είναι αυτός με τα ιδιωτικά διαστημόπλοια.

Ο ισχυρός άντρας του Twitter, της Tesla και φυσικά της SpaceX μίλησε στην εκπομπή του Tucker Carlson επί παντός επιστητού, όπως άλλωστε συνηθίζει ο άνθρωπος που νομίζουμε και νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Η συζήτηση δεν άργησε να μπει σε παράξενα μονοπάτια όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι παίζει με τους εξωγήινους.

Γιατί άλλαξε το λογότυπο του Twitter o Elon Musk;

Για να να προλάβει τον εκτροχιασμό της συζήτησης, ο Musk ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάποια απόδειξη για το αν υπάρχει κάποια εξελιγμένη μορφή εξωγήινης ζωής με ανεπτυγμένη νοημοσύνη. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτό, ειδικά λόγω του μεγέθους του σύμπαντος στο οποίο ζούμε, αλλά απόδειξη δεν υπάρχει.

Διαβεβαίωσε ότι θα το τουιτάρει αμέσως, αν υπάρξει κάποια τέτοια πληροφορία, μόνο και μόνο για να μπορεί να λέει ότι θα έχει το tweet με τα περισσότερα likes και RΤs στην ιστορία του μέσου, αλλά μέχρι τότε καλεί τον κόσμο να παραμείνει ψύχραιμος. 

Γιατί οι μέτοχοι της Tesla έχουν παράπονα από τον Elon Musk;

Ο ίδιος πραγματικά ελπίζει να υπάρχουν εξωγήινοι με νοημοσύνη, άσχετα από το αν θα είναι σαν πράσινα ανθρωπάκια ή όχι, και ελπίζει ακόμα περισσότερο στο να έχουν φιλικές προθέσεις. Σε ό,τι αφορά τη συνωμοσιολογία που θέλει τις κυβερνήσεις να έχουν αποδείξεις για εξωγήινη ζωή και να τις κρύβουν, έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία.

Πιστεύει ότι αν όντως υπήρχαν τέτοιου είδους αποδείξεις, οι κυβερνήσεις θα ήταν οι πρώτες που θα έκαναν σημαία αυτές τις πληροφορίες και θα είχαν έναν πολύ καλό λόγο για να το κάνουν αυτό. Μια ευφυής εξωγήινη μορφή ζωής θα ήταν η τέλεια αφορμή για μια τρομερή αύξηση του προϋπολογισμού των αμυντικών δαπανών των ΗΠΑ μέσα από τη δαιμονοποίηση των εξωγήινων.

 

 

Ήδη στις ΗΠΑ έχει ενισχυθεί δραματικά το κομμάτι της αεράμυνας που αφορά τα όρια της ατμόσφαιρας του πλανήτη μας, με δεδομένο και ένα νέο space race που ξεκινάει απέναντι σε Ρωσία και Κίνα. Μια πληροφορία για εξωγήινους θα ήταν βούτυρο στο ψωμί όσων βγάζουν πολλά λεφτά από τέτοιου είδους εξοπλιστικά, πάντα σύμφωνα με τον Musk.

Κλείνοντας, ο ίσως πιο επιδραστικός άντρας του πλανήτη, κάλεσε τον κόσμο να μην φοβάται ανύπαρκτους εξωγήινους, αλλά να κοιτάξει το μοναδικό είδος που απειλεί την ύπαρξή του που δεν είναι άλλο από ανθρώπινο. Πολύ πρόσφατα δήλωσε σε δραματικά τόνο ότι σε κάποια χρόνια δεν θα υπάρχει ιταλικό έθνος με τον ρυθμό που μειώνονται οι γεννήσεις στη γειτονική χώρα και γενικά θεωρεί την υπογεννητικότητα τον μεγαλύτερο εχθρό της ανθρωπότητας και μάλλον δεν έχει άδικο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved