To Killers Of The Flower Moon του Martin Scorsese θα διαρκεί πάνω από 3 ώρες

Κι όμως ακόμη κι έτσι θα είναι τρία λεπτά πιο μικρό από το The Irishman.

Μάθαμε πως η νέα ταινία του μάστορα Martin Scorsese θα διαρκεί πάνω από 3 ώρες, για την ακρίβεια, 3 ώρες και 26 λεπτά. Αυτό όμως μας χαροποιεί και καθώς διαβάζουμε και τη λίστα με το καστ, χαιρόμαστε ακόμη πιο πολύ. Leonardo DiCaprio, Robert De Niro και Lily Gladstone θα πλαισιώνουν το stardom της ταινία η οποία λέγεται πως θα είναι ένα crime western drama. Αυτή τη φορά η παραγωγή θα είναι δουλειά της Apple Original Films και λέγεται πως θέλουν να κάνουν μία κόπια τριών ωρών και 26 λεπτών για τις αίθουσες.

Ο Martin Scorsese μετανιώνει που δεν πρόλαβε να συνεργαστεί ξανά με τον Ray Liotta

Το Killers of the Flower Moon θα είναι μία συμπαραγωγή της Apple με την Paramount και αυτό ουσιαστικά για να καταφέρει η ταινία να παίξει σε όλα τα σινεμά του κόσμου, μιας και η δεύτερη ξέρει καλά πως να κινείται στον κινηματογραφικό κόσμο χρόνια τώρα. Φυσικά αυτό για κάθε ιδιοκτήτη αίθουσας στον κόσμο, μία ταινία η οποία διαρκεί κοντά 4 ώρες, σημαίνει λιγότερες προβολές, οπότε και λιγότερα έσοδα.

 

 
 

Μηχανικά αριστουργήματα που βγήκαν από τις ταινίες του Martin Scorsese

Από την άλλη όμως μερικές από τις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών διαρκούν πάνω από 3 ώρες: Παραδείγματα είναι το Avatar όπως επίσης και το Wolf Of Wall Street, για να μην πούμε και για το Irishman.

 

 
 

Στο Killers Of The Flower Moon έχουμε μία επανένωση του DiCaprio με τον DeNiro και θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ των Καννών. Στο σινεμά θα το δούμε κάπου μέση Οκτώβρη. Η ταινία επικεντρώνεται σε πραγματικά γεγονότα, σε δολοφονίες των Ινδιάνων Osage οι οποίες έγιναν γύρω στο 1920 στις ΗΠΑ. Το σενάριο έχει στηριχτεί στο βιβλίο του David Grann το οποίο μιλάει για τις έρευνες που έκανε το FBI για τους φόνους. Πίσω από τους φόνους κρύβεται η ανακάλυψη πετρελαίου στην περιοχή των Ινδιάνων.

Το καστ θα συμπεριλαμβάνει επίσης ονόματα όπως: Jesse Plemons, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion και Tantoo Cardinal.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved