Καθηγήτρια οργάνωσε παράνομο fight club σε γυμνάσιο

Ο πρώτος κανόνας της τάξης, είναι δεν μιλάτε για το ξύλο της τάξης.

Μια δασκάλα στη Φλόριντα βρέθηκε ένοχη για τέσσερις κατηγορίες για συνεισφορά στην παιδική παραβατικότητα επειδή φέρεται να διοργάνωσε κάτι σαν Fight Club σε τάξη της στο γυμνάσιο.

Σύμφωνα με το WCTV, ένας αναπληρωτής δάσκαλος στο Γυμνάσιο Γκρίφιν αντιλήφθηκε για πρώτη φορά την ύπαρξη του fight club, τις οποίες είχε οργανώσει η 23χρονος δασκάλα της έκτης τάξης Angel Footman, στα τέλη Μαρτίου. Οι διευθυντές του σχολείου είδαν τελικά βίντεο από τις μάχες μεταξύ των μαθητών, τα οποία έδειχναν την Footman να κάθεται στο γραφείο της και απλώς να παρατηρεί το ξύλο.

 

Fight Club: Όταν ο Edward Norton υποδυόταν τον αστικό αντιήρωα της ζοφερής πραγματικότητας

Τουλάχιστον τρεις μάρτυρες ισχυρίζονται ότι η Footman ακούγεται σε αυτά τα βίντεο, να λέει «σταμάτα να τραβάς τα μαλλιά» και «σπάσε τα μούτρα του», όπως αναφέρει η Miami Herald.

Πόσο εύκολα ξαναβλέπεις το Fight Club σήμερα;

Αρκετά κορίτσια που είναι αυτή τη στιγμή στην έκτη δημοτικού μίλησαν με κάποιον ντετέκτιβ και παραδέχθηκαν ότι συμμετείχαν σε καυγάδες που τροφοδοτούνταν από τη Footman. Δύο ισχυρίζονται ότι κάποτε η δασκάλα τους ρώτησε αν τους ενδιέφερε να το επαναφέρουν κατά την περίοδο της νέας σχολικής σεζόν.

Ο κανόνας που είχε βάλει η Footman δεν ήταν το κλασικό από την ταινία «κανείς δεν μιλάει για το fight club» αλλά το εξής: «30 δευτερόλεπτα, όχι ουρλιαχτά, όχι τηλέφωνα».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved