pexels Τα δύο μεγαλύτερα ψέματα που λένε οι άντρες είναι για το ύψος και το πέος τους

Δεν το λέμε εμείς αλλά μία πρόσφατη μελέτη.

Όσο ειλικρινής και να είναι ένας άντρας υπάρχουν ψέματα που θα βρει να πει. Σύμφωνα με μία πρόσφατη μελέτη, οι άνδρες λένε περισσότερες φορές ψέματα για το ύψος και το πέος τους. Γιατί όμως οι άνδρες επιλέγουν να προσθέτουν πόντους. Τι τους οδηγεί σε αυτό;

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Frontiers in Psychology, οι άνδρες επιλέγουν να λένε ψέματα και να «φουσκώνουν» όσο περισσότερο μπορούν το ύψος τους και το μέγεθος του πέους, διότι συνδέονται με την αρρενωπότητα.

 

 

Οι ερευνητές εξέτασαν τα υπάρχοντα δεδομένα σχετικά με την ψυχολογία πίσω από την εμμονή ορισμένων ανθρώπων με το μέγεθος του πέους και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πολλοί άνδρες πιστεύουν στην αντίληψη «ότι το μέγεθος φαίνεται να έχει σημασία». Η ομάδα τόνισε επίσης πώς το περισσότερο ύψος χρησιμοποιείται συχνά από τους άνδρες σε social media και ιστότοπους γνωριμιών «για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους στο να βρουν ταίρι».

Τελικά έχει μεγαλύτερη σημασία για τους νέους το μεγεθος;

«Η τρέχουσα έρευνα συνεισφέρει στη βιβλιογραφία όχι τόσο σχετικά με το αν οι συμμετέχοντες θα υπερέβαλλαν αναφορικά με τους δείκτες αρρενωπότητας αλλά περισσότερο στο μέγεθος αυτής της υπερβολής», ανέφερε η μελέτη στην εισαγωγή της.

Ανακάλυψαν ότι ο μέσος όρος του αυτό-αναφερόμενου μέγεθους πέους ήταν 21,1% πάνω από το μέσο όρο του ευρύτερου πληθυσμού της Δανίας. Όπως καταλαβαίνεις πρόκειται για μία τεράστια απόκλιση. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα: «Είναι πιθανό ότι οι άνδρες, κατά μέσο όρο, είναι πιο διατεθειμένοι να λένε ψέματα για το μέγεθος του πέους τους παρά για το ύψος, το βάρος ή την αθλητικότητά τους, λαμβάνοντας υπόψη ότι το πέος είναι συνήθως κρυμμένο και ως εκ τούτου είναι ευκολότερο να λένε ψέματα χωρίς να εμπλακούν σε καθημερινές αλληλεπιδράσεις , ενώ οι άνθρωποι δεν μπορούν εύκολα να κρύψουν το ύψος, το βάρος και το σχήμα του σώματός τους».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved