Associated Press O Clint Eastwood γυρνάει την τελευταία του ταινία στα 93 του χρόνια

Το “μεγάλο παιδί” του Χόλυγουντ δεν το βάζει κάτω, δήλωσε όμως πως κρεμάει...την κάμερα.

Ο Clint Eastwood τώρα και μισό αιώμα γυρνάει ταινίες, παίζει σε ταινίες, κάνει παραγωγή σε ταινίες, όλη του η ζωή κυριολεκτικά είναι πίσω ή μπροστά από μία κάμερα, τώρα όμως, στα 93 του χρόνια ήρθε μάλλον ο καιρός να αποσυρθεί, έτσι δήλωσε πως αυτή θα είναι και η τελευταία του ταινία, Γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 1930 στο Σαν Φρανσίσκο και αποτελεί έναν από τους πιο εμβληματικούς ηθοποιούς στην ιστορία της 7ης τέχνης.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην δεκαετία του ’50 και πρώτος του σημαντικός ρόλος ήταν στην τηλεοπτική σειρά «Rawhide». Στον κινηματογράφο καθιερώθηκε μέσω της συμμετοχής του στην τριλογία των σπαγγέτι γουέστερν του Σέρτζιο Λεόνε ενώ εμβληματικός ήταν ο ρόλος του ως επιθεωρητής Κάλαχαν.

10 φορές που ο Clint Eastwood μοίρασε απλόχερα την σοφία του

Πάνε χρόνια όμως τώρα που έχει αφήσει την ηθοποιία και έχει επιλέξει να κάθεται περισσότερο στην καρέκλα του σκηνοθέτη, μάλιστα με αξιώσεις, μιας κι έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε αυτή τη θέση. Άλλωστε τόσα χρόνια τη δουλειά έχει μάθει να κάνει τα πάντα. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να κρεμάσει τα παπούτσια ή καλύτερα στην περίπτωση του την κάμερα, μετά από άπειρες ταινίες, ο 93χρονος αποφάσισε να γυρίσει την τελευταία του ταινία και να πάρει επιτέλους σύνταξη.

 

 
 

Η παραγωγή της τελευταίας ταινίας του Eastwood θα γίνει από την Warner Bros, στούντιο με το οποίο συνεργάζεται επι δεκαετίες. Από την κυκλοφορία του φιλμ «Gran Torino» το 2008, ο Ίστγουντ έχει συνεργαστεί αποκλειστικά με το κινηματογραφικό στούντιο της Warner και παρήγαγε 10 ταινίες με την αρωγή τους, όπως το «American Sniper», Sully και, πιο πρόσφατα, το Cry Macho.

 

 
 

Η τελευταία ταινία του Eastwood λέγεται ότι θα είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με τίτλο «Ένορκος». Το σενάριο ακολουθεί έναν ένορκο κατά τη διάρκεια μιας δίκης για δολοφονία, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι αυτός ήταν η αιτία του θανάτου του θύματος και τώρα παλεύει με το δίλημμα να σωθεί ή να αποκαλύψει την αλήθεια.

Κανείς όμως δεν ξέρει αν όντως είναι αλήθεια πως θα είναι η τελευταία του ταινία μιας και όσοι γνωρίζουν καλά τον Eastwood, ξέρουν πως δεν το βάζει κάτω εύκολα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved