Associated Press O James Hetfield έγραψε ένα ολόκληρο βιβλίο μόνο για τις κιθάρες του

Οι κιθάρες των Metallica έχουν την τιμητική τους και ο James Hetfield γίνεται για πρώτη φορά συγγραφέας.

Ο frontman των Metallica, James Hetfield, γράφει ένα νέο βιβλίο για τη συλλογή κιθάρων του. Το Messengers: The Guitars of James Hetfield θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου.Το βιβλίο θα είναι τύπου table book 400 σελίδων και θα καλύψει όλο το εύρος της 40χρονης ιστορίας του Hetfield στη μουσική. Περιέχοντας περισσότερες από 40 από τις πιο αναγνωρίσιμες κιθάρες του Hetfield, το βιβλίο θα αποκαλύψει «την ιστορία και τη σημασία της καθεμιάς στη ζωή και την καριέρα του.

Εμείς φυσικά μυριζόμαστε πως το βιβλίο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για όλους τους φανατικούς των Metallica, μιας και σίγουρα θα κρύβονται πολλές καλές ιστορίες πίσω από κάθε κιθάρα. Κι αυτό από μόνο του είναι ένας λόγος να πάρει κανείς το βιβλίο.

 Μήπως οι Metallica κατάφεραν επιτέλους να γράψουν έναν καλό δίσκο;

 
 

Ο Hetfield μοιράζεται τα συναισθηματικά και τεχνικά στοιχεία των επιλεγμένων οργάνων που διαμόρφωσαν το μοναδικό μουσικό ταξίδι του, συμπεριλαμβανομένων εξωτικών σχεδίων, vintage Gibsons, ειδικά προσαρμοσμένων μόνο γι' αυτόν, αναφέρει η περιγραφή του βιβλίου. Ο ίδιος αποκαλύπτει επίσης πολλά μυστικά από τα στούντιο, συμπεριλαμβανομένων των βασικών ενισχυτών και του εξοπλισμού που σμιλεύουν τον τόνο του και δημιουργούν τον ήχο των Metallica.

 

71pqn3zlwCL. AC UF10001000 QL80

 

Κάθε επιλεγμένη κιθάρα συνοδεύεται από πλούσια μουσειακής ποιότητας πορτρέτα του καταξιωμένου φωτογράφου Scott Williamson, προσθέτει η περιγραφή, εκθέτοντας προσωπικές λεπτομέρειες που μπορεί κανείς να δει μόνο αν την κρατά στα χέρια του, παράλληλα με τη βαθιά προσωπική ανάμνηση του Hetfield. Τι άλλο να ζητήσει κανείς άραγε; Πραγματικά ένα γνήσιο δώρο των θεών για τους φανατικούς των Metallica.

Εμείς βεβαίως περιμένουμε αυτό το μήνα και το νέο άλμπουμ των Metallica με τίτλο 77 Seasons το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Απρίλη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved