Η τεχνητή νοημοσύνη έρχεται να σώσει όλα τα άβολα και αποτυχημένα ραντεβού

Τέρμα πια οι cringe ατάκες και οι ακόμα πιο αμήχανες στιγμές που δεν σου έρχεται να πεις κάτι πνευματώδες και μένεις σιωπηλός 

Τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στο πρώτο ραντεβού; Να αποτύχει. Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Με αρκετούς τρόπους. Ένας εξ αυτών να μην καταφέρεις να πεις τα σωστά πράγματα, τη σωστή στιγμή. Έχει συμβεί σε όλους μας. Το άγχος ώστε να εμφανιστούμε τέλειοι και να πούμε τη σωστή ατάκα, μας λύγισε και είπαμε αυτό που δεν έπρεπε να πούμε. Μπορεί να έχει τη νοστιμάδα του αυτή η «αφέλεια», αλλά αν θέλεις να μην ξανασυμβεί τότε η τεχνολογία δίνει τη λύση.

 

 

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει εισβάλλει στις ζωές μας και «θέλει το καλό μας». Αυτή τη φορά φέρνει ένα εργαλείο που θα μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε τις τέλειες απαντήσεις στο πρώτο ραντεβού. Αυτή η ιδέα της χρήσης τεχνητής νοημοσύνης για τη βελτίωση των ραντεβού δεν είναι εντελώς νέα. Εφαρμογές γνωριμιών χρησιμοποιούν ήδη αλγόριθμους μηχανικής μάθησης για να προτείνουν ταίρι και να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών τους. Ωστόσο, η συγκεκριμένη τεχνική πηγαίνει το παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο, αναλύοντας τη συνομιλία σας και παρέχοντας ανατροφοδότηση και προτάσεις σε πραγματικό χρόνο.

Πώς θα φύγεις από ένα ραντεβού που αποδείχτηκε αποτυχία

Πώς λειτουργεί; Μα φυσικά ακούγοντας τη συνομιλία, αναλύοντας τον τόνο, το συναίσθημα της φωνής και φυσικά το θέμα της συζήτησης. Με βάση αυτά τα στοιχεία, προτείνει τις τέλειες απαντήσεις και τα τέλεια θέματα συζήτησης που οφείλεις να επεκτείνεις ώστε να κάνεις εξαιρετική εντύπωση.

 

 

Αν σου ακούγεται λίγο cringe όλη αυτή η ιδέα, δεν είσαι μόνος. Υπάρχουν αρκετοί που ανατριχιάζουν με τη συγκεκριμένη τεχνητή και υπάρχει σοβαρός λόγος. Δε θέλουν να βγουν ένα ραντεβού και να δεθούν μ’ έναν άνθρωπο που έχει έτοιμες τις σωστές απαντήσεις. Θέλουν έναν άνθρωπο που θα είναι ειλικρινής απέναντί τους και πραγματικά ο εαυτός τους. Ακόμη κι αν αυτό προϋποθέτει όλα αυτά τα λαθάκια της στιγμής και την αφέλεια που μεταξύ μας είναι γοητευτική.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved