Equalizer 3: Ο Denzel Washington επιστρέφει πολύ σύντομα στις οθόνες μας

Τo Equalizer 3 είναι γεγονός κι έχουμε την πλοκή.

Το Σεπτέμβρη θα έχουμε την τρίτη ταινία του Washington κι αυτό μόνο να μας χαροποιήσει μπορεί. Ναι το Equalizer 3 είναι γεγονός και η πλοκή του μάλλον θα μας κάνει να πάμε ξανά στις αίθουσες και να θυμηθούμε τις παλιές δόξες του σινεμά. Ποια όμως θα είναι η πλοκή; Τι είναι εκείνο το στοιχείο που θα κάνει την Τρίτη ταινία τόσο ξεχωριστή;

Φυσικά, θα δείτε για άλλη μια φορά τον Denzel Washington στο ρόλο του Robert McCall, που αναλαμβάνει μια πολύ δύσκολη αποστολή: να τα βάλει με μία πολύ σκληρή και διάσημη μαφία. Αυτή τη φορά θα τον δούμε να ταξιδεύει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ιταλία. Πήγε καθόλου το μυαλό σας για ποια μαφία μιλάμε εδώ; Αξίζει να πούμε πως στο The Equalizer 3 θα δείτε και τους Dakota Fanning, Sonia Ben Ammar (Scream 2022), Gaia Scodellaro (You, Me and the Apocalypse) και Remo Girone (Ford v Ferrari). Το καστ μοιάζει ιδανικό για μία ταινία δράσης με πρωταγωνιστή τον γνωστό μας πλέον μέσα στα χρόνια Washington.

 

 
 

10 ατάκες του Denzel Washington για την επιτυχία και τη ζωή

Εμείς ανακαλύψαμε ποια είναι η επίσημη σύνοψη της ταινία και σας την παρουσιάζουμε για να πάρετε μία ιδέα για το τι θα δείτε στις οθόνες σας τον Σεπτέμβρη:

Από τότε που εγκατέλειψε τη ζωή του ως δολοφόνος, ο Robert McCall αγωνίστηκε να συμφιλιωθεί με τα φρικτά πράγματα που έκανε στο παρελθόν και βρίσκει την παρηγοριά στο να βοηθάει τους καταπιεσμένους. Βρίσκοντας τον εαυτό του στην Νότια Ιταλία, ανακαλύπτει ότι οι νέοι φίλοι του βρίσκονται υπό τον έλεγχο κάποιων εγκληματιών. Καθώς τα γεγονότα παίρνουν μια άσχημη και θανατηφόρα τροπή, ο McCall ξέρει τι πρέπει να κάνει: να αναλάβει τη μαφία μόνος του.

 

 
 

Ο Antoine Fuqua θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα του 3ου κεφαλαίου και πρόσφατα αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες:

Θα αποκαλύψουμε περισσότερα πράγματα για τον Robert σε αυτή την ταινία. Ναι, νομίζω ότι αυτό είναι το κλειδί, να μάθετε περισσότερα πράγματα για εκείνον. Η ταινία γυρίζεται στην Ιταλία, οπότε αυτό θα είναι διασκεδαστικό. Τώρα ψάχνουμε κι άλλες τοποθεσίες. Επίσης, προσπαθούμε να βρούμε μερικά μικρά και παραθαλάσσια χωριά για τα γυρίσματα. Μετά θα είμαστε στη Σικελία και τη Νάπολη.

Για την ιστορία να πούμε πως οι ταινίες Equalizer 1 και 2 ήταν εμπορικές επιτυχίες για την Sony μιας και με αρκετά μεσαίο μπάτζετ έφεραν στα ταμεία τα διπλάσια κέρδη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved