Ποιον σας θυμίζει ο Zava που εμφανίστηκε στο Ted Lasso;

Πάντως είναι ξεκάθαρα η καλύτερη καρικατούρα που έχουμε δει στη σειρά.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, το Ted Lasso μέσα από τους χαρακτήρες του παρουσιάζει διάφορους αληθινούς παίκτες αλλά με ένα ιδιαίτερο twist. Και είναι αυτό ακριβώς που μας έχει κάνει να τους αγαπήσουμε.

Για παράδειγμα ο Jamie Tartt είναι βασισμένος σε παίκτες όπως ο Jack Grealish και o Wayne Rooney. Ο Dani Rojas είναι βασισμένος στον Javier Hernandez και ο Roy Kent -και είναι ξεκάθαρο νομίζουμε- στον θρυλικό Roy Keane. Στο τρίτο επεισόδιο της τρίτης και τελευταίας σεζόν του Ted Lasso, ένας ανέλπιστός σταρ κάνει την εμφάνισή του στην Premier League και παρότι το όνομα του ακούγεται έντονα για την Chelsea και την West Ham, τελικά ο ίδιος επιλέγει την AFC Richmond. Δεν είναι άλλος από τον Zava.

 

 

O Zava είναι κάτι σαν ιερό τοτέμ για τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Τον λατρεύουν οι παίκτες, τον λατρεύει ο κόσμος, τον λατρεύουν οι προπονητές. Γιατί; Γιατί μπορεί να σκοράρει και είναι βασισμένος στον υπέροχο Zlatan Ibrahimovic – μαζί με λίγο mentality από Eric Cantona. Δεν θέλουμε να κάνουμε περισσότερα spoilers, αλλά ο Zava κάνει αισθητή την παρουσία του στην Premier League σε σημείο που ο Jamie νιώθει να απειλείται. Όμως η καρικατούρα αυτή του ποδοσφαιριστή που έχει εμφανιστεί σαν σωτήρας και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει προπονητή και παίκτες, θυμίζει ξεκάθαρα τον τεράστιο Zlatan. Και ήταν μία από τις καλύτερες σκέψεις που έκανε ο Jason Sudeikis.

Διάβασε επίσης: Πώς ο Ted Lasso μας έκανε να πιστέψουμε στην καλή μας πλευρά

 

 

Μένει να δούμε αν θα βοηθήσει ή όχι την Richmond να αγγίξει την κορυφή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved