Associated Press Το Power Trip βάζει υποψηφιότητα για το επικότερο line up σε ροκ φεστιβάλ

Όλοι οι θρύλοι θα παίξουν μαζί, Metallica, Ozzy, AC/DC, Guns N’ Roses, Tool, Iron Maiden και τα μυαλά στα κάγκελα.

Μόνο την αφίσα να δεις πραγματικά ίσως να μην χρειάζεσαι κάτι άλλο. Μοιάζει με όνειρο, ένα όνειρο που θα είχε ο κάθε οπαδός της σκληρής μουσικής όλου του κόσμου. Τέτοιο line up μάλλον δεν έχουμε ξαναδεί, ίσως από την χρυσή εποχή του Reading. Metallica, Ozzy, AC/DC, Guns N’ Roses, Tool, Iron Maiden, έξι ονόματα σταθμοί στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής παίζουν για πρώτη φορά μαζί σε ένα φεστιβάλ. Εντάξει σίγουρα το εισιτήριο θα είναι τσιμπημένο, αλλά ποιος δεν θα έδινε τα πάντα για να τους δει όλους αυτούς μέσα σε μόνο τρεις μέρες;

Ο Ozzy Osbourne «λιώνει» στο PlayStation 5 και ρίχνει ανελέητο βρισίδι

Το φεστιβάλ hard rock που ονομάζεται Power Trip, από τους ιδρυτές του Coachella, ανακοίνωσε τη σύνθεση του και ο κόσμος της σκληρής μουσικής παραλληρεί: Metallica, Guns N’ Roses, Ozzy Osbourne, AC/DC, Iron Maiden και Tool. Θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Coachella στο Empire Polo Grounds στο Indio της Καλιφόρνια, 6-8 Οκτωβρίου.

 

 

Οι Guns N' Roses και οι Iron Maiden θα εμφανιστούν την Παρασκευή, οι AC/DC και ο Ozzy Osbourne το Σάββατο και οι Metallica και οι Tool την Κυριακή. Η πανίσχυρη αλλά σχετικά μικρή σύνθεση φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί μεγάλα σετ που εκτείνονται σε καριέρα από όλους τους βετεράνους καλλιτέχνες.

Σίγουρα δεν έχει ξανασυμβεί ένα παρόμοιο φεστιβάλ στην ιστορία της μουσικής μιας και διαπιστώνουμε από την αφίσα πως δεν θα υπάρχουν άλλοι, πιο μικρής εμβέλειας καλλιτέχνες.

 

 
 

Οι μπάντες αυτές είναι όλοι βετεράνοι πολλών δεκαετιών και οι περισσότεροι έχουν ενεργή δισκογραφία τα τελευταία χρόνια. Η υγεία του 74χρονου Ozzy Osbourne όμως τον είχε αναγκάσει πρόσφατα να ακυρώσει την περιοδεία του, τώρα όμως τον βλέπουμε ξανά για μία εμφάνιση στο Power Trip.  

Οι χιλιάδες τυχεροί που θα βρουν να πάρουν το μαγικό χαρτάκι για να μπουν στη συναυλία, σίγουρα θα έχουν να το θυμούνται για μια ζωή μετά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved