Techno Without a Computer: Ομάδα φτιάχνει μουσικάρες με ηλεκτρική σκούπα

Η ομάδα που δεν έχει όρια στην μουσική δημιουργία, κάνει «παπάδες» με κοινά αντικείμενα που βρίσκεις στο σπίτι σου

Κι εκεί που χαζεύεις στο Facebook σκάνε αυτοί εδώ οι τύποι και σε στέλνουν εντελώς αδιάβαστο. Ναι, μας αρέσει η techno, το έχουμε δηλώσει δράττοντας πολλές αφορμές στο Ratpack, και μάλιστα μας αρέσει πολύ, ετούτοι εδώ όμως η παρέα φτιάχνει techno από το τίποτα, δηλαδή σχεδόν από το τίποτα: Οι Klangphonics παίρνουν καθημερινά αντικείμενα όπως ηλεκτρικές σκούπες, ντουζιέρες, κούτες, κατσαρόλες και πολλά άλλα και τα χρησιμοποιούν έτσι ώστε αυτό που ακούς να μην διαφέρει σε τίποτα από ένα καλό techno κομμάτι.

Μάθε να χορεύεις techno σαν επαγγελματίας και να το απολαμβάνεις

Ονομάζουν το πρότζεκτ τους Techno Without a Computer και φυσικά ο τίτλος τα λέει όλα, δεν αφήνει πραγματικά κανένα περιθώριο για παρεξηγήσεις. Εμείς πάντως κάθε φορά που πέφτουμε τυχαία πάνω σε κάποιο βίντεο τους το απολαμβάνουμε δεόντως μιας και όντως αυτή η μουσική από σκουπιδοτενεκέδες, κουτάκια, ξύλα, ανεμιστήρες και ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι ένα ακριβές αντίγραφο της techno.

 

 
 

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτοί οι μουσικοί – γιατί περί μουσικών πρόκειται τελικά – έχουν αστείρευτη φαντασία και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πάντα, από ποτήρια μέχρι πιεστικά για πλύσιμο αυτοκινήτων. Στ’ αλήθεια η ευρηματικότητα τους σε στέλνει αδιάβαστο αλλά την ίδια στιγμή όλο αυτό έχει τρομερή πλάκα.

Εμείς μαζέψαμε εδώ μερικά από τα καλύτερα τους βίντεο για να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε:

 
 
 
 
 
 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved