Ψησταριά στον Προαστιακό παίζει το ρόλο του σταθμάρχη

Εκτός από μπριζόλες και μπιφτέκια, «σερβίρει» και εισιτήρια.

Στην εποχή της τεχνολογίας, του διαδικτύου και των σύγχρονων μέσων, πόσους τρόπους μπορείς να φανταστείς ώστε να βγάλεις εισιτήριο και να χρησιμοποιήσεις τον προαστιακό; Μέσω κινητού; Μέσω μηχανημάτων; Στην Ελλάδα όμως και συγκεκριμένα στον σταθμό του Προαστιακού στη Δεκέλεια, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν πιστεύουν και τόσο στο θεσμό της τεχνολογίας. Δεν εμπιστεύονται αυτά τα «πράγματα που είναι του διαβόλου». Έθεσαν σε εφαρμογή την πιο επική πατέντα που κάθε μερακλής επαγγελματίας θα ζήλευε.

Με τον σταθμό να μη διαθέτει σταθμάρχη για να κόβει τα εισιτήρια, έπρεπει να βρεθεί μία λύση. Και την έδωσε μία γειτονική ψησταριά. Το τοπικό κατάσταση μαζί με μπριζόλα και μπιφτέκια, «σερβίρει» εισιτήρια για τον προαστιακό. Μάλιστα η πελατεία της ψησταριάς είναι αρκετά μεγάλη, κρίνοντας από την κίνηση του συγκεκριμένου σταθμού. Συγκεκριμένα έχει 12 δρομολόγια τη μέρα και εξυπηρετεί πολλούς επιβάτες με προορισμό τη βιομηχανική ζώνη σε Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι και Βαρυμπόμπη από τις 5 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

Με προφορικές εντολές και ο Προαστιακός για Αεροδρόμιο;

Σε μια εποχή που κάποιοι πληρώνουν σταθμάρχες, στην Ελλάδα έχουμε ψησταριές. Η ανάπτυξη ήρθε και το συγκεκριμένο μαγαζί καταφέρνει να αντικαταστήσει πλήρως το προσωπικό του ΟΣΕ. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια πολύ βολική ταμπέλα που οδηγεί τους επιβάτες στο ψητοπωλείο.

Να πέσει το video.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved