Mόλις είδαμε ποια θα είναι η στολή της Lady Gaga ως Harley Quinn

H Harleen Quinzel είναι εδώ και μπορεί να τρομοκρατήσει ακόμη και τον ίδιο τον Joker.

Καιρό τώρα ξέρουμε ποια θα είναι η νέα Harley Quinn και φυσικά δεν είναι άλλη από την Lady Gaga. Κανείς όμως μέχρι σήμερα δεν είχε δει την επίσημη στολή της στην ταινία του Joker. Κι αυτό κάπως μας δυσκόλευε η αλήθεια είναι να την κάνουμε εικόνα. Η νέα ταινία Joker που θα έχει τον τίτλο Folie a Deux έχει δημιουργήσει ήδη κάποια ερωτηματικά στο κοινό, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα είναι μιούζικαλ.

Βέβαια το γεγονός ότι η ταινία του Todd Philips είχε ούτως ή άλλως ένα μουσικό theme κάνει τα πράγματα πιο οικεία, αλλά ένα μεγάλο μέρος του κόσμου ήλπιζε ή ήθελε, να ξαναδεί την Margot Robbie στο ρόλο της Harley Quinn.

Το Joker 2 έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας κι έρχεται με τρομερή έκπληξη

Τι θα φορέσει λοιπόν η Lady Gaga Ως Harley Quin; Αυτό είναι ένα ερώτημα πολύ καλό που όμως απαντήθηκε πριν από λίγο. Ο χαρακτήρας της Harley Quinn είναι ένας πολυεπίπεδος χαρακτήρας. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Harley Quinzel ήταν η ψυχίατρος στην οποία ανατέθηκε η παρακολούθηση του Joker και η οποία έδειχνε να εντυπωσιάζεται ολοένα και περισσότερο με τον αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα του.

 

Είναι η Lady Gaga η Harley Quinn που θέλουμε;

Τελικά, έφτασε στο σημείο να τον ακολουθήσει στο παρανοϊκό του ταξίδι ελευθερώνοντάς τον αρχικά από την φυλακή του Arkham. Έτσι το τι στολή θα φοράει είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στην ταινία αλλά και στον χαρακτήρα.

Δες εδώ τις φωτογραφίες:

 

 

Εμείς ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο τη στολή και σας την παρουσιάζουμε εδώ. Οι φωτογραφίες δείχνουν την Gaga να φοράει ένα κόκκινο παλτό, μια λευκή μπλούζα με μαύρους ρόμβους (θυμίζοντας αρλεκίνο) και μια μαύρη φούστα, καθώς συνοδεύεται από αστυνομικούς έξω από ένα δικαστικό κτίριο. Φοράει επίσης μια ξανθιά περούκα και λίγο ταιριαστό μακιγιάζ αρλεκίνου στο πρόσωπό της.

 

Πολλοί είναι εκείνοι που θα την χαρακτήριζαν σαν «θηλυκό Joker» και δεν θα έχουν καθόλου άδικο, η Harley Quinn είναι η ερωμένη και συνεργός του Joker, κι αυτό την κάνει να μοιάζει μαζί του ακόμη και στην εμφάνιση κι όχι μόνο στα κίνητρα για έγκλημα. 

Εκτός των Joaquin Phoenix και Lady Gaga, στο Joker: Folie à Deux γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ότι θα συμμετέχουν οι: Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Harry Lawtey και Jacob Lofland. Το Joker: Folie à Deux αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved