O Nicolas Cage μόλις έκανε την πιο Nicolas Cage κίνηση

Η πιο δρακουλιάρικη κίνηση του σινεμά, έγινε στα γυρίσματα του Renfield.

Κάθε νέο απο τον Nicolas Cage είναι ημέρα γιορτής για εμάς τους φανατικούς ακολούθους του. Ναι, κάθε νέο από τον διάσημο καλτ βασιλιά του Χόλυγουντ είναι τροφή μας.

Με την καριέρα του δημοφιλούς ηθοποιού, που τυγχάνει να έχει και ορισμένα εκατομμύρια haters, να βρίσκεται σε μια σταθερά ανοδική πορεία που τίποτα δεν θυμίζει το πρόσφατο παρελθόν και τη χρεοκοπία του, περιμέναμε πώς και πώς το Renfield στο οποίο υποδύεται τον ίδιο τον Κόμη Δράκουλα. Και κάπου εδώ, συγκεκριμένα στα γυρίσματα, έκανε και πάλι το «θαύμα» του.

Ο εκκεντρικός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Nicolas Cage, ήπιε κατά λάθος το αίμα του ενώ έπαιζε τον Κόμη Δράκουλα στην ολοκαίνουργια κωμωδία τρόμου της Universal, Renfield. Παίζοντας τον εμβληματικό κακό δίπλα στον καταπιεσμένο υπηρέτη του Renfield, ο Cage και ο συμπρωταγωνιστής του συμμετείχαν σε ένα Ask Me Anything event του Reddit για να προωθήσουν την ταινία, απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις του κοινού. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι ηθοποιοί ρωτήθηκαν από έναν χρήστη εάν «καταναλώθηκε πραγματικό αίμα στη δημιουργία αυτής της ταινίας», στην οποία ο Cage έδωσε (φυσικά) μια ενδιαφέρουσα απάντηση.

 

 
 

Δυστυχώς το Renfield δεν θα έχει όσο Nicolas Cage θα θέλαμε

«Έγινε κατά λάθος, οι προσθετικοί κυνόδοντες ήταν κοφτεροί, κεραμικοί και αρκετά μυτεροί. Έτσι, δάγκωσα τα χείλη μου μερικές φορές, κάτι που με έκανε να καταπιώ κατά λάθος το αίμα μου», αποκάλυψε ο Cage. Φυσικά αυτό θα το περιμέναμε μόνο από τον θεούλη Nicolas Cage, ο οποίος είναι κάτι σαν την υπέρτατη cult φιγούρα του Χόλυγουντ τώρα και πολλά χρόνια. Η οποιαδήποτε κίνηση του ισοδυναμεί με μνημείο καλτίλας.

 

 
 

O Nicolas Cage δεν είχε ποτέ καμιά καούρα να μπει στο Marvel Universe

Η κωμωδία τρόμου του Chris McKay είναι επικεντρωμένη στον sidekick του Κόμη Δράκουλα, εξού και το όνομά της, με τον Nicholas Hoult στον ρόλο του Renfield, με τον Cage να περιορίζεται σε ένα ρόλο που στόχο έχει την ανάπτυξη του χαρακτήρα του πρωταγωνιστικού ρόλου. Πρόσφατα ο Cage είχε πει ότι απολαμβάνει περισσότερο τους δεύτερους ρόλους όσο μεγαλώνει, γιατί του δίνουν μεγαλύτερη καλλιτεχνική ελευθερία και μπορεί να ξεγελάει τον σκηνοθέτη που μοιραία ασχολείται περισσότερο με τους πρωταγωνιστές.

Ο Cage πρόσθεσε άλλο ένα σχόλιο όσο αφορά το σκηνικό με το αίμα: «Δεν με χάλασε, ήταν ζεστό και είχε παράξενη γεύση». Μα τι άλλο θα έλεγε όμως ο άρχοντας του σκότους Δράκουλας; Εμείς φυσικά περιμένουμε πως και πως να δούμε την ταινία μόνο και μόνο για τον Nicolas Cage.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved