Οι διάσημοι φίλοι που μοιράστηκαν δυσκολίες και τα κατάφεραν επειδή είχαν ο ένας τον άλλον

Ben Affleck και Matt Damon κάποτε ήταν κολλητοί και είχαν κοινό τραπεζικό λογαριασμό.

Πριν από την επιτυχία τους στο Good Will Hunting, ο Ben Affleck και ο Matt Damon μοιράζονταν έναν τραπεζικό λογαριασμό για χρόνια. Το υποκριτικό δίδυμο είναι φίλοι από το Λύκειο, γιορτάζοντας πολλές επιτυχίες και στηρίζοντας ο ένας τον άλλον σε δύσκολες στιγμές, έχουν περάσει πολλά μαζί. Ο Affleck και ο Damon τελικά κέρδισαν μαζί ένα Όσκαρ για το σενάριο του Good Will Hunting, κι αυτό είναι το αποτέλεσμα μίας φιλίας που κρατάει χρόνια. Συνέχισαν να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον με αρκετές συνεργασίες σε όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης ταινίας τους Air.

 O Leonardo DiCaprio έχει την πιο «αιχμηρή» γκαρνταρόμπα του Χόλιγουντ

 
 

Ο Affleck και ο Damon εμφανίστηκαν μαζί στο The Bill Simmons Podcast και μοιράστηκαν ιστορίες της αρχής της φιλίας τους, συμπεριλαμβανομένου του πότε μοιράζονταν έναν τραπεζικό λογαριασμό – άραγε ποιος το κάνει πλέον αυτό με τον κολλητό του; Μάλλον κανείς. Οι ηθοποιοί αποκάλυψαν ότι στα τέλη της δεκαετίας του 1980 στήριζαν ο ένας τον άλλον οικονομικά. Διατήρησαν την πολύτιμη φιλία τους ενώ έψαχναν για ευκαιρίες και ο Affleck είπε ότι έχει ακόμα ένα βιβλιάριο επιταγών από εκείνο τον λογαριασμό. Δείτε τι σχολίασε ο Damon παρακάτω:

 

 
 

«Ήταν ασυνήθιστο, αλλά χρειαζόμασταν τα χρήματα για την οντισιόν, κάτι που ακούγεται περίεργο εκ των υστέρων. Εφόσον κάποιος από εμάς είχε χρήματα, ξέραμε ότι το ρεύμα δεν επρόκειτο να διακοπεί. Αφού έκανα το «Geronimo» [του 1992] είχα 35 χιλιάδες δολάρια στην τράπεζα. Είπα: «Είμαστε καλά για ένα χρόνο».

To «Good Will Hunting» άνοιξε τους ορίζοντες του άντρα προς την ψυχοθεραπεία

Η συνεργασία του Affleck και του Damon όλα αυτά τα χρόνια επέτρεψε στο ζευγάρι να περιηγηθεί μαζί στο Χόλιγουντ. Τώρα, σχεδόν 30 χρόνια αργότερα, παραμένουν ακόμη κολλητοί μέσω των διαφόρων επιτυχιών τους, με τον Affleck και τον Damon να συνεργάζονται σε ταινίες και να συνεχίζουν να μοιράζονται ευκαιρίες. Το Good Will Hunting ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους ηγήθηκαν ενός πρότζεκτ μαζί, καθώς έγραψαν το πρώτο τους σενάριο και πρωταγωνίστησαν στην ταινία. Είχε τεράστια επιτυχία, προσγειώνοντας τους στα Βραβεία Όσκαρ και εδραιώνοντας τη θέση τους στο Χόλιγουντ.

 

 
 

Η φιλία μπορεί να κάνει πολλά και να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια, κι αυτό, απ' ότι φαίνεται, ισχύει και για περιπτώσεις πολύ διάσημων ανθρώπων.

Μετά τη νίκη τους, ο Affleck και ο Damon συνέχισαν την πορεία τους, γύρισαν το Dogma του Kevin Smith, μια κάπως κάφρικη κωμωδία που εδραίωσε περαιτέρω τη χημεία τους στην οθόνη και τη χρόνια συνεργασία τους. Οι ηθοποιοί έπαιξαν ο ένας στις ταινίες του άλλου, παρήγαγαν μαζί ένα ντοκιμαντέρ και συνέχισαν τη συνεργασία τους για αρκετά χρόνια πριν ο Affleck και ο Damon επιστρέψουν στο σενάριο με το The Last Duel του 2021, το πρώτο τους σενάριο μαζί από το 1997.

Οι ηθοποιοί έχουν κάνει πολύ δρόμο από τη συγγραφή του Good Will Hunting και η φιλία τους έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία τους. Ο Affleck και ο Damon έχουν περάσει από το να παλεύουν να κάνουν οντισιόν στο να ξεκινούν τώρα τη δική τους εταιρεία παραγωγής, την Artist's Equity. Με αυτή τη νέα εταιρεία, το κοινό μπορεί να περιμένει πολλές συνεργασίες με τον Affleck και τον Damon, με την πρώτη τους ταινία το Air να φτάνει στους κινηματογράφους στις 5 Απριλίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved