Ο δημιουργός των Peaky Blinders γράφει σενάριο για μια μυστηριώδη ταινία Star Wars

O Steven Knight μας είναι γνωστός πλέον από τη διάσημη σειρά, τώρα βάζει πλεύση για το σύμπαν του Star Wars.

Ο δημιουργός του Peaky Blinders, Steven Knight, επιστρατεύτηκε για να γράψει μια από τις πρώτες ταινίες Star Wars από το Επεισόδιο IX: The Rise of Skywalker (ενδεχομένως η πρώτη).

Ο υποψήφιος για Όσκαρ και νικητής του BAFTA παραγωγός πήρε τελικά το χρίσμα αφού άφησε εκτός κούρσας εξίσου δυνατές υποψηφιότητες σεναριογράφων για το σύμπαν του Star Wars όπως τους Damon Lindelof (Lost, Star Trek Into Darkness, Watchmen) και Justin Britt-Gibson (Banshee, Into The Badlands).

 

 
 

Αν και το κίνητρο πίσω από την απόφασή τους δεν είναι σαφές, ο Lindelof αναφέρθηκε σε μια πιθανή εξήγηση κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο SlashFilm (μέσω Deadline):

«Ο βαθμός δυσκολίας για το σενάριο μίας νέας ταινίας Star Wars είναι εξαιρετικά υψηλός. Αν [η ταινία Star Wars] δεν μπορεί να είναι απλά υπέροχη, δεν θα έπρεπε να υπάρχει», είπε ο Damon Lindelof.

Star Wars Jedi Survivor: Μάθαμε πότε βγαίνει επισήμως το νέο επικό game

Πλέον οι φήμες λένε πως τη νέα αυτή μυστηριώδης ταινία την έχει αναλάβει ο Steven Knight που έκανε πραγματικότητα το επικό Peaky Blinders. Φυσικά αν όλο αυτό είναι αλήθεια εμείς είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε το αποτέλεσμα και πότε θα έχουμε λίγο παραπάνω υλικό στα χέρια μας για να κρίνουμε τα αποτελέσματα. Φυσικά ο διάσημος παραγωγός είναι ήδη πολύ απασχολημένος με διάφορα άλλα πρότζεκτ, οπότε θα πρέπει η Lucas Film θα τον δελεάσει με ένα πολύ καλό deal για να τα παρατήσει όλα αυτά και να ασχοληθεί με το νέο σενάριο αυτής την ταινίας Star Wars.

 

 
 

Το «Andor» σου δίνει μία νέα οπτική στο σύμπαν των Star Wars

Μην ξεχνάμε πως τώρα βρίσκεται στα σκαριά και μία ταινία Peaky Blinders η οποία αναμένεται από τους φανς της σειράς να εμφανιστεί κάπου το 2025. Για να δούμε όμως αν όντως ο Steven Knight θα είναι ο νέος σεναριογράφος της νέας ταινίας Star Wars. Το μέλλον θα το δείξει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved