To Stranger Things 5 έχει βάλει ήδη πλώρη για να μας αφήσει άφωνους

Οι φήμες μιλάνε για την καλύτερη σεζόν μέχρι σήμερα και με διαφορά.

Οι θαυμαστές του Stranger Things ελπίζουν ότι μια πρόσφατη φήμη της επερχόμενης σεζόν 5 να είναι αλήθινή κι ότι η οικογένεια Byers θα αποκτήσει περισσότερο screentime από την τελευταία πράξη της σειράς. Μια πρόσφατη περιγραφή της σεζόν 5 του Stranger Things από τη συγγραφική ομάδα τη συνέκρινε με τις σεζόν 1 και 4 – σαν να έχουν κάνει μαζί ένα μωρό και να το πότισαν με στεροειδή – μία αρκετά σοβαρή δήλωση. Συγκεκριμένα, τόνισαν πώς θα είναι ίσως η καλύτερη σεζόν μέχρι σήμερα, η πιο δυνατή και η πιο έντονη ever.

 

Ο λαός ζητάει πίσω τον Eddie Mason από το Stranger Things

Εμείς πάντα με αυτές τις “φήμες” και τα λόγια πριν καν από το πρώτο trailer κρατάμε μικρό καλάθι, έτσι δεν ενθουσιαζόμαστε από τώρα. Η σειρά θα αρχίσει τα γυρίσματα σύντομα αλλά όμως όπως λένε έχει ακόμη πολύ δουλειά μέχρι την ολοκλήρωση της. Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Μάθαμε επίσης ότι όταν οι ιθύνοντες του Netflix διάβασαν το σενάριο της 5ης σεζόν έβαλαν τα κλάματα – να το πιστέψουμε ή είναι απλά άλλο΄ενα διαφημιστικό τρικ; Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη.

 

 
 

Το Stranger Things είναι κάτι παραπάνω από μία μεγάλη επιτυχία του Netflix, είναι και ένα παράθυρο μέσα από το οποίο millennials και Gen Z, έρχονται σε μια έστω επιδερμική επαφή με το πολιτιστικό αποτύπωμα των 80s, μιας δεκαετίας τόσο κοντινής, αλλά και τόσο μακρινής ταυτόχρονα. Οι αδερφοί Duffer είναι σίγουρα σκληροί και δεν δείχνουν έλεος για τους φίλους του Stranger Things. Η τέταρτη σεζόν της σειράς έχει πάρει απίστευτες κριτικές και όλος ο κόσμος μιλάει γι’ αυτό. Σίγουρα είναι γενναίοι και “σκοτώνουν” άνετα τους καλύτερους χαρακτήρες τους, θα γίνει άραγε πάλι αυτό στην πέμπτη σεζόν;

Παίζεται άραγε κι εκείνη η παράξενη επιστροφή του Eddie στην 5η σεζόν; Πολύ δύσκολο το βλέπουμε εμείς. O David Harbour aka Jim Hopper δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τελειώσει το Stranger Things. Αποκάλυψε επίσης ότι τα γυρίσματα του Stranger Things 5 θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο.

Ίδωμεν λοιπόν, τώρα μόνο υπομονή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved