Ο Bob Odenkirk αποκαλύπτει την παράξενη κατάθλιψη του μετά το Better Call Saul

Τον πιο σημαντικό ρόλο δύσκολα μπορεί να τον ξεχάσεις, αυτό ακριβώς έπαθε κι ο Odenkirk.

Οι δύσκολοι ρόλοι σε ακολουθούν σε όλη σου τη ζωή, αυτό είναι γνωστό. Κάτι τέτοιο έπαθε και ο Bob Odenkirk που αποκαλύπτει το πιο δύσκολο μέρος του να αφήσει πίσω του το Better Call Saul και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα που δημιούργησε στο Breaking Bad. Όλα έχουν να κάνουν με την νοσταλγία αλλά και το τέλος μίας περιόδου της ζωής του.

Ο Odenkirk ξεκίνησε τον ρόλο του ποινικού δικηγόρου του Walter White και του Jesse Pinkman στη 2η σεζόν του Breaking Bad και επέστρεψε για τη σειρά prequel, η οποία εξιστόρησε την αργή κάθοδο του Jimmy McGill από έναν σοβαρό δικηγόρο στον αδίστακτο Saul Goodman. Η σεζόν 6 του Better Call Saul ολοκλήρωσε το διάσημο spinoff τον περασμένο Αύγουστο, αντιπροσωπεύοντας προς το παρόν το τέλος του μεγαλύτερου παράλληλου σύμπαντος του Breaking Bad.

Πέντε ατάκες του Saul Goodman που θα σου θυμίσουν ποιος πραγματικά είσαι

 
 

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης με το Collider για τη νέα του σειρά Lucky Hank, ο Odenkirk ρωτήθηκε ποιο ήταν το πιο δύσκολο μέρος του να αφήσεις πίσω το Better Call Saul. Η απάντησή του δεν είχε καμία σχέση με τον δικό του χαρακτήρα που υποδύθηκε την τελευταία δεκαετία, λέγοντας ότι το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να αποχαιρετήσει το καστ και τους ηθοποιούς.

Ο Odenkirk ανέφερε συγκεκριμένα τη Rhea Seehorn, η οποία υποδύθηκε την πιο στενή έμπιστη του, Kim Wexler, και τον Patrick Fabian, ο οποίος υποδύθηκε τον εχθρό του Howard Hamlin. Ο Odenkirk ανέφερε επίσης τον Jonathan Banks και τον Giancarlo Esposito, με τους οποίους πρωταγωνίστησε και στο Breaking Bad.

 

 
 

Ο ίδιος δήλωσε: “Όχι, το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να αποχαιρετήσω το καστ. Αυτό που με πληγώνει είναι ότι η συντροφικότητα και η αγάπη και η φιλία με τη Rhea Seehorn, τον Patrick Fabian, τον Michael Mando, τον John Banks και τον Giancarlo Esposito είναι τώρα στο παρελθόν μου. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο πράγμα για να προχωρήσεις από εκείνη την σειρά. Τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό. Ο χαρακτήρας ήταν ένα απίστευτο δώρο για μένα, όσον αφορά την καριέρα και τις προκλήσεις, αλλά το να είμαι μέσα σε αυτόν τον τύπο, που ήταν μοναχικός και είχε αρκετά ανώριμη συμπεριφορά, ήταν δύσκολο μετά από λίγο. Είμαι καλά που απομακρύνομαι από αυτό.”

Ο Odenkirk βάζει πάνω από όλα τους συναδέλφους του και όχι τους ρόλους κι αυτό μας εμπνέει να δούμε κι άλλες από τις σειρές που θα παίξει γιατί μας κάνει να τον συμπαθούμε σαν άνθρωπο πρώτα και μετά σαν ηθοποιό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved