Associated Press Θαυμάστρια του Keanu Reeves του έκανε τολμηρή πρόταση γάμου

Κι αυτός της είπε “πρόσεχε τι εύχεσαι” στην πρεμιέρα του John Wick 4.

Ο Keanu Reeves είχε μια συγκινητική, αν και μάλλον άβολη, συνάντηση με μία θαυμάστρια του έκανε πρόταση γάμου. Δεν έφτανε που ο Keanu Reeves είχε πάει για δουλειά στο φεστιβάλ South By Southwest, έτυχε να πετύχει και μία υπέρ του δέοντος τολμηρή γυναίκα η οποία τον στρίμωξε και του έκανε πρόταση γάμο χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή ντροπή για τις κάμερες. Πως ακριβώς όμως έγινε όλο αυτό; Ας δούμε λοιπόν...

 

 
 

Ένας Έλληνας υπολόγισε πόσο κόσμο έχει ξεκάνει ο John Wick στις ταινίες του

Το Variety ανέφερε ότι ο Reeves και ο σκηνοθέτης του John Wick 4, Chad Stahelski, ανέβηκαν στη σκηνή για ένα ειδικό Q&A μετά την πρεμιέρα της ταινίας, η οποία προκάλεσε πολλά χειροκροτήματα από το πλήθος. Ο Reeves και ο Stahelski ενθουσιάστηκαν και οι δύο από την αντίδραση του κοινού, με τον σκηνοθέτη να δηλώνει: «Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ακροατήρια όλων των εποχών».

 

 
 

Θα είναι το John Wick 4 η καλύτερη action movie όλων των εποχών;

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Reeves αποκάλυψε ότι κράτησε το ρολόι και τη βέρα του John Wick από τις προηγούμενες ταινίες, κι εκείνη τη στιγμή ένα μέλος του κοινού φώναξε: «Θα σε παντρευτώ!». Ο Keanu Reeves απάντησε: «Ναι, να προσέχεις τι εύχεσαι». Σίγουρα ο Keanu Reeves έχει ένα ειδικό ταλέντο να είναι σούπερ ταπεινός ακόμη και στις πιο άβολες στιγμές. Το John Wick 4 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη επίσημα, οι πρώτες κριτικές άρχισαν να κυκλοφορούν και οι κριτικοί το λατρεύουν.

Η επερχόμενη ταινία δράσης πέτυχε εντυπωσιακά το 90 τοις εκατό στο Rotten Tomatoes, με πολλούς να την αποκαλούν μία από τις «καλύτερες ταινίες δράσης όλων των εποχών».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved