Το The Office άφησε μία πολύ κακή συνήθεια στον Steve Carell

Από τότε το κάνει σχεδόν σε κάθε ταινία αλλά και σειρά.

Το Office είναι μια αμερικανική τηλεοπτική κωμική σειρά 9 κύκλων, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από 8 χρόνια. Με συνολικά 188 επεισόδια, η δημοφιλής αυτή κωμική σειρά μας παρουσιάζει την καθημερινή ζωή των υπαλλήλων του παραρτήματος της εταιρίας χαρτιού Ντάντερ Μίφλιν, στο Σκράντον της Πενσυλβάνια. Η σειρά προβλήθηκε στο NBC από τις 24 Μαρτίου 2005 έως τις 16 Μαΐου 2013 και ήταν βασισμένη στην ομώνυμη βρετανική σειρά του BBC (2001–2003).

The Office: Η σειρά που έκανε, και κάνει, λίγο καλύτερη της ζωή μας στο γραφείο

 
 

Παρόλο που η σειρά ήταν προγραμματισμένο να παραμείνει πιστή στην πρωτότυπη και να σταματήσει στους 3 κύκλους, η δημοτικότητα και η αγάπη του κοινού στους χαρακτήρες της, την κράτησαν ζωντανή για ακόμα 6 χρόνια. Την διασκευή της είχε επιμεληθεί ο βετεράνος Αμερικανός σεναριογράφος, Greg Daniels και το επιτυχημένο αυτό sitcom που έμοιαζε με ένα αστείο ντοκιμαντέρ, έγινε η αρχή για όλες τις υπόλοιπες κωμωδίες αυτού του είδους.

The Office: Έτσι γυρίστηκε το καλύτερο intro της σειράς

 
 

Το Office άφησε όμως στον Steve Carell μια κακή συνήθεια. Για επτά σεζόν, ο Carell έπαιξε τον ρόλο του αξιαγάπητα αντιπαθητικού περιφερειακού διευθυντή, Michael Scott. Γυρισμένο σε στυλ mockumentary, το The Office έχει συχνά χαρακτήρες που ρίχνουν τα βλέμματα στην κάμερα, με πιο διάσημο τον Jim Halpert (John Krasinski), και χρησιμοποιεί επίσης την τεχνική "talking head" στην οποία οι χαρακτήρες κοιτάζουν απευθείας στην κάμερα και μοιράζονται τις προσωπικές τους σκέψεις ή συναισθήματα.

 

 
 

Αυτή η συνήθεια να κοιτάει την κάμερα του έμεινε από τότε και είναι πολύ δύσκολο, όπως λέει ο ίδιος, να μην το κάνει και σε άλλες σειρές που έχει παίξει. Κι άλλοι όμως ηθοποιοί της σειράς έχουν αναφέρει παρόμοια προβλήματα. Είναι κάπως εθιστικό σίγουρα, λένε. Δεν μπορείς να το ξεχάσεις εύκολα, πραγματικά το The Office «έμεινε» μαζί τους και πολύ μετά το τέλος του. Τους ακολουθεί παντού με τη μορφή αυτής της συνήθειας να κοιτάνε την κάμερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved