Μήπως επιστρέφουν οι Sons Of Anarchy στις οθόνες μας;

Ψίθυροι και φήμες από τον Theo Rossi μιλάνε για μεγάλη επιστροφή.

Οι φανς της σειράς Sons of Anarchy θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους αλλά και τα μάτια τους την ίδια στιγμή. Το νέο που έχουμε είναι σημαντικό και σίγουρα θα επηρεάσει τη διάθεση τους άμεσα. Ποιος το περίμενε όμως αυτό; Μία υποτιθέμενη επιστροφή της διάσημης σειράς στις οθόνες μας πάλι από το FX; Μπορεί αυτό να είναι όντως αλήθεια; Μπορεί αυτό να μας κάνει ξανά να πάρουμε τους δρόμους με τις μηχανές μας; Σε ποιον παραδοσιακό μηχανόβιο (έστω και στην φαντασία του) δεν έχει λείψει η σειρά σταθμός; Πάμε να δούμε όμως τι ακριβώς συμβαίνει με τις φήμες που κυκλοφορούν.

 

 
 

Αν υπάρχει ο θεός των Sons Of Anarchy τότε θα δούμε πάλι τον Jax Teller

Ο Theo Rossi, που υποδύθηκε τον Juan Carlos "Juice" Ortiz μιλάει για την επανένωση της σειράς από το FX. Σε μία συνέντευξη του στο Deadline ο Ortiz μιλάει για μία επιστροφή του στη σειρά, δεν έδωσε όμως περισσότερες λεπτομέρειες γιατί όπως είπε «δεν είναι ακόμη η σωστή ώρα». Τι να πούμε τώρα όμως; Μας αφήνει στα κρύα του λουτρού ο Ortiz, αφού πρώτα μας έχει βάλει φωτιά με τη βόμβα που έριξε.

Ας δούμε όμως τι ακριβώς είπε στο Deadline:

"Ίσως να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα και όλοι να είμαστε πάλι μαζί, κάτι που μου φαίνεται θεότρελο. Εάν συμβεί θα είναι τρελό, αλλά εάν δεν γίνει...θα ήταν τέλειο να συμβεί επειδή μιλάμε μεταξύ μας καθημερινά." είπε ο Theo Rossi. Όταν τον πίεσαν να δώσει μια πιο συγκεκριμένη απάντηση, ρωτώντας τον εάν πρόκειται για μια ταινία Sons of Anarchy, αυτός χαμογέλασε και είπε "Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και πολύ cool".

 

 
 

Αυτή η δήλωση και μόνο όμως αποδεικνύει πως κάπου υπάρχει φωτιά και πως ίσως όντως υπάρχει περίπτωση να δούμε ξανά τη σειρά. Ναι, το Sons Of Anarchy μετά την έβδομη και τελευταία σεζόν μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Τώρα θα δούμε άλλη σεζόν; Είναι αυτό δυνατόν μετά τα γεγονότα του τελευταίου επεισοδίου;

Η ιστορία θα το δείξει σύντομα αδέρφια, εμεί μέχρι τότε πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά: ΥΠΟΜΟΝΗ.   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved