Ένας Έλληνας υπολόγισε πόσο κόσμο έχει ξεκάνει ο John Wick στις ταινίες του

Όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο, ένας Έλληνας έφτιαξε ολόκληρο site για να μετράει πόσους σκοτώνει ο John Wick σε κάθε ταινία.

Τώρα με την κυκλοφορία του νέου John Wick 4 είμαστε εντελώς τρελαμένοι με κάθε paraphernalia της ταινίας κι έτσι ψάχνοντας βρίσκει κανείς πραγματικά ότι θέλει. Ναι κάποτε το είχαμε σκεφτεί κι εμείς να το κάνουμε αλλά ποτέ δεν το τολμήσαμε τελικά, μία ολόκληρη σελίδα αφιερωμένη στα πόσα body counts έχει κάνει ο John Wick στις ταινίες του. Πόσο τρελός φαν μπορεί να είναι κανείς τελικά για να κάνει κάτι τέτοιο; Κι όμως αυτός που το έκανε εκτός από πορωμένος με John Wick είναι και Έλληνας! Τρελό κι όμως αληθινό. Αλήθεια δεν το πιστεύαμε όταν το ανακαλύψαμε εντελώς τυχαία στο ίντερνετ.

Το John Wick είναι μια σουρεαλιστική σειρά ταινιών γεμάτη με υπερβολική δράση και τρομερούς χαρακτήρες που αμφότεροι κρατούν την ένταση του franchise ανεβασμένη μέχρι τέλους. Με τη σταθερή του κάμερα και τη μεθοδολογική εκτέλεση κασκαντέρ, μας παρουσίασε πρωτοποριακές σκηνές δράσης, σαν να ήταν όλα προσεκτικά ελεγχόμενο χάος.

 

 
 

Θα είναι το John Wick 4 η καλύτερη action movie όλων των εποχών;

Στη συγκεκριμένη σελίδα με το body count βρίσκει κάποιος το infographic που αντιπροσωπεύει όλες τις δολοφονίες του Wick όπως φαίνονται στην οθόνη, και δεν περιμένεις ότι όλα θα έφταναν σε αυτούς τους αριθμούς, αλλά μόλις το συνειδητοποιείς, σε ψήνει αμέσως να δεις την ταινία για άλλη μια φορά.

Με αφορμή αυτό να θυμηθούμε μερικά info για το John Wick 4. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κριτικοί ξεφεύγουν με τα σχόλια τους. Τώρα λένε πως το John Wick 4 είναι ίσως η καλύτερη ταινία δράσης όλων των εποχών. Εμείς τώρα πρέπει να τους πιστέψουμε; Σίγουρα τα προηγούμενα John Wick ήταν πολύ καλά αλλά όμως αυτές οι υπερβολικές δηλώσεις λίγο μας κάνουν να αισθανόμαστε περίεργα. Όσοι είδαν λοιπόν το τέταρτο μέρος του franchise λένε πως είναι το πλέον καλύτερο και πως σίγουρα άξιζε η αναμονή των τεσσάρων χρόνων. Εμείς όντως τώρα πρέπει να τους πιστέψουμε;

 

 
 

Το John Wick 4 θα διαρκεί 2 ώρες και 49 λεπτά μαζί με τα credits του και αυτό το κάνει το μεγαλύτερο σε διάρκεια σε ολόκληρο το franchise. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η 1η ταινία είχε διάρκεια τα 101 λεπτά, ενώ η 2η και η 3η τα 122 και 131 αντίστοιχα. Έτσι, το 4ο κεφάλαιο θα «τρέχει» για 169 λεπτά. Κάτι που μοιάζει αρκετά δελεαστικό. Πώς όμως θα καταφέρουν οι σεναριογράφοι να γεμίσουν τόσο χρόνο και να μην βαρεθεί κανείς; Εκεί είναι το στοίχημα μάλλον.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved