O Punisher πολύ σύντομα θα φορέσει ξανά το δέρμα του Jon Bernthal

Όταν η Disney αποφασίζει να κάνει σειρά τον Punisher εμείς απλά τρίβουμε τα χέρια μας.

Οι φήμες είναι αληθινές και είναι από τις λίγες φορές που κάτι τέτοιο μας χαροποιεί ιδιαιτέρως. Ο μεγάλος Jon Bernthal φοράει και πάλι τη στολή του Punisher αλλά αυτή τη φορά σε παραγωγή της Disney. Η διάσημη εταιρία αποφάσισε πως ήρθε ο καιρός να εισχωρήσει στο σύμπαν του σκοτεινού ήρωα και να το κάνει με τις καλύτερες περγαμηνές. Ναι, ο Punisher διαλέγει το δέρμα του και πάλι και δεν είναι άλλος από τον Jon Bernthal. Πάμε όμως να δούμε όλες τις λεπτομέρειες που μας έφεραν ως εδώ.

Η μεγάλη επιστροφή του Daredevil θα γίνει στο Disney Plus

Για αρχή να πούμε πως ο διάσημος ήρωας που έχουμε αγαπήσει θα εμφανιστεί και πάλι μέσα από την τηλεοπτική σειρά Daredevil: Born Again. Ο Frank Castle θα παίξει για λίγο στο πλάι του Daredevil και φυσικά θα τον υποδυθεί ο Bernthal. Όπως αναφέρει το The Holywood Reporter ο Bernthal ήταν εξαρχής στα σχέδια της Disney για την νέα σειρά της πάνω στον Punisher. Μόνο καλά νέα είναι αυτά παιδιά.

 

 
 

Η σειρά του Charlie Cox θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της μέσα στον Μάρτιο στη Νέα Υόρκη και θα αποτελείται από 18 συνολικά επεισόδια. Τώρα πότε θα την δούμε στις οθόνες μας αυτό είναι ακόμη πολύ μακρινό για να το ξέρουμε. Πάντως οι φήμες λένε πως οι ρυθμοί των γυρισμάτων είναι πολύ γρήγοροι και πως πιθανότατα να το δούμε να κυκλοφορεί μέσα στο 2024.

 

 
 

Να δούμε όμως τι έχει να πει ο ίδιος ο παραγωγός της σειράς, Charlie Cox:

“Νομίζω ότι λόγω του αριθμού των επεισοδίων για τα οποία έχουν δεσμευτεί, θα υπάρχει μεγάλη επιρροή από τη δικαστική ζωή, λόγω του Ματ Μέρντοκ, του δικηγόρου στη νέα σειρά. Έτσι, έχω επικεντρωθεί πολύ στην έρευνα αυτού του τομέα αυτού του χαρακτήρα και της ζωής του. Ήταν ένας από τους τομείς που δεν είχαμε ερευνήσει πολύ πριν. Ακόμα και η προφορά μου είναι μάλλον πολύ σκουριασμένη.”

Οπότε καταλαβαίνουμε πως η σειρά θα κόψει αρκετά από τη βία και θα επικεντρωθεί πιο πολύ στην πρώιμη φάση της ζωής τou Murdock.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved