Associated Press O Nicolas Cage δεν είχε ποτέ καμιά καούρα να μπει στο Marvel Universe

Γιατί; Γιατί απλά είναι ο Nicolas Cage.

Ο Nicolas Cage είναι από μόνος του μία ολόκληρη κατηγορία, αυτό οι περισσότεροι από εμάς το γνωρίζουμε, είναι κάτι που το έχει καταφέρει μέσα στα χρόνια και στην καριέρα του ως ηθοποιός. Ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό; Σίγουρα ούτε καν η Marvel, η μητέρα όλων των κόμικ εταιριών του κόσμου. Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον almighty Nic Cage κι αυτό γιατί οι Θεοί δεν έχουν ανάγκη τους θνητούς αλλά το αντίθετο.

 

 
 

H Wakanda είναι η Marvel-ική Γη της Επαγγελίας

Ο τύπος που έχει παίξει σε πιο πολλές ταινίες απ’ ότι μάλλον θα θέλαμε αλλά στην τελική τη βρίσκουμε με το πρόσωπο του μιας και μας κάνει να γελάμε. Τώρα ο ίδιος βγήκε και είπε πως δεν έχει ανάγκη τη Marvel και δεν θέλει καν να μπει στο σύμπαν της. Σίγουρα το σύμπαν των κόμικ στο σινεμά είναι ένα περίεργο genre που όμως μάλλον δεν θέλει να εντάξει μέσα του τον μάστορα του τρολ Nic Cage.

Δυστυχώς το Renfield δεν θα έχει όσο Nicolas Cage θα θέλαμε

H αλήθεια είναι πως ο Cage έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα καριέρας που απλά μπορεί να κάνει ότι γουστάρει, να επιλέγει σε ποιο στούντιο θα πάει και σε ποια παραγωγή θα παίξει. Μπορεί η Marvel να μην τον θέλει μία, ο Cage όμως δεν την θέλει χίλιες μία. Έτσι πάνε αυτά όταν τα βάζεις με έναν ογκόλιθο της οθόνης.

 

 
 

Ναι ο Cage είναι πολύ πιο Bigger Than Life από κάθε «εταιριούλα με σούπερ ήρωες». Στην τελική είναι μέλος τη οικογένειας Coppola και έτσι αυτό τον κάνει αυτομάτως έναν βασιλιά, έναν γαλαζοαίματο του Χόλυγουντ. Τι δήλωσε όμως στο περιοδικό Variety; «Δεν πρέπει να μιλάω με κακά λόγια για την Marvel, άλλωστε πήρα το όνομα μου από έναν χαρακτήρα του Stan Lee, τον Luke Cage». Άλλη μία πληροφορία που μέχρι σήμερα δεν ξέραμε.

Μπορεί η Marvel να του έριξε άκυρο αλλά όμως ο Cage της έριξε διπλό άκυρο, έτσι για να μάθουν οι μικρούληδες να τα βάζουν με τον Άρχοντα της οθόνης των καιρών μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved