Θα είναι το John Wick 4 η καλύτερη action movie όλων των εποχών;

Εμείς κρατάμε μικρό καλάθι γιατί πολλά λέγονται και μας δημιουργούν υποψίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κριτικοί ξεφεύγουν με τα σχόλια τους. Τώρα λένε πως το John Wick 4 είναι ίσως η καλύτερη ταινία δράσης όλων των εποχών. Εμείς τώρα πρέπει να τους πιστέψουμε; Σίγουρα τα προηγούμενα John Wick ήταν πολύ καλά αλλά όμως αυτές οι υπερβολικές δηλώσεις λίγο μας κάνουν να αισθανόμαστε περίεργα. Όσοι είδαν λοιπόν το τέταρτο μέρος του franchise λένε πως είναι το πλέον καλύτερο και πως σίγουρα άξιζε η αναμονή των τεσσάρων χρόνων. Εμείς όντως τώρα πρέπει να τους πιστέψουμε;

Ήδη έχουμε διαβάσει όλες τις δηλώσεις του Keanu Reeves σχετικά με το πόσο δύσκολο ήταν να γυρίσει την ταινία, συγκεκριμένα είπε: «Ήταν μία από τις πιο δύσκολες ταινίες που έχω γυρίσει αλλά άξιζε τον κόπο κάθε λεπτό». Το John Wick 4 επίσης είναι η ταινία που θα διαρκεί περισσότερο από 2 ώρες, πιο συγκεκριμένα θα δούμε μία ταινία που θα κρατάει 2 ώρες και 49 λεπτά. Εκτός από την υποτιθέμενη τρομερή ερμηνεία του Keanu Reeves θα δούμε και πολύ καλές εμφανίσεις από τους Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada και πολλούς άλλους.

Το John Wick 4 θα διαρκεί 2 ώρες και 49 λεπτά μαζί με τα credits του και αυτό το κάνει το μεγαλύτερο σε διάρκεια σε ολόκληρο το franchise. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η 1η ταινία είχε διάρκεια τα 101 λεπτά, ενώ η 2η και η 3η τα 122 και 131 αντίστοιχα. Έτσι, το 4ο κεφάλαιο θα «τρέχει» για 169 λεπτά. Κάτι που μοιάζει αρκετά δελεαστικό. Πώς όμως θα καταφέρουν οι σεναριογράφοι να γεμίσουν τόσο χρόνο και να μην βαρεθεί κανείς; Εκεί είναι το στοίχημα μάλλον.

 O Keanu Reeves κάθεται ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη για χάρη ενός comic

 
 

Αν κρίνουμε λοιπόν από τα λεγόμενα των κριτικών που έχουν αποτρελαθεί, τότε μάλλον θα δούμε κάτι πολύ καλό στις αίθουσες σύντομα. Εντάξει η αλήθεια είναι πως ο Keanu Reeves ποτέ δεν μας έχει απογοητεύσει όσο αφορά τα action movies. Πολλοί επίσης λένε πως το body count είναι πολύ μεγαλύτερο κι από τις τρεις ταινίες μαζί, κι αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε αρκετά αισιόδοξοι μιας και χωρίς body count σεφτές δεν γίνεται σε καμία ταινία δράσης.

Action cinema at its finest λοιπόν λένε όλοι, για να δούμε όμως αν όντως αυτό ισχύει και δεν είναι απλά μία φούσκα για διαφημιστικούς λόγους. Η κυκλοφορία του έχει οριστεί στις 23 Μαρτίου. Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved