Getty Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ για επιστροφή του Johnny Depp στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Ο παραγωγός του franchise θέλει να επαναφέρει τον Jack Sparrow και εμείς στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Τι είναι οι «Πειρατές της Καραϊβικής» χωρίς τον Johnny Depp; Είναι ένα ανάλατο φαγητό; Είναι κάτι αντίστοιχο με τον θάνατο του Ράγκναρ από το Vikings; Είναι μία από τις μεγαλύτερες αδικίες που έχουν συμβεί στον χώρο του θεάματος; Αν πιστεύεις πως «ναι», τότε σου έχουμε ευχάριστα νέα.

Ο Jerry Bruckheimer, παραγωγός του «Πειρατές της Καραϊβικής», επαίνεσε για ακόμη μια φορά τον Johnny Depp και αποκάλυψε πως θα τον ήθελε πάλι πίσω. Ο Johnny Depp πρωταγωνίστησε για πρώτη φορά ως Jack Sparrow στο «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού» το 2003, στη συνέχεια επανέλαβε τον ρόλο για το σίκουελ «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Στο Τέλος του Κόσμου» και έκανε την τελευταία εμφάνιση το 2017 στο «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ».

 

 

Αποσύρθηκε από το franchise εν μέσω καταγγελιών για ενδοοικογενειακή βία, την οποία έκανε η πρώην σύντροφός του Amber Heard. Η υπόθεση που σήκωσε μεγάλη κουβέντα έληξη πέρσι, με τον Depp να κερδίσει την δίκη και την αγωγή των 50.000.000 δολαρίων. Μετά την απόφαση, οι θαυμαστές του star ζήτησαν από τη Disney να τον επαναφέρει, μία πρόταση που ικανοποιεί τον Bruckheimer. «Είναι τόσο καλός σε αυτό που κάνει και τον θέλω πάλι πίσω», σχολίασε χαρακτηριστικά, φέρνοντας ικανοποίηση σε όλους τους fans του franchise και του ηθοποιού. «Νομίζω πως είναι κάποιος στον οποίο μπορείς να βασιστείς και είναι απλώς υπέροχος. Ο Johnny είναι ένας υπέροχος φίλος, ένας καταπληκτικός καλλιτέχνης και εξακολουθεί να είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης».

15 φορές που ο Johnny Depp μάς έκανε σοφότερους

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι του Depp απέκλεισαν τις φήμες για επιστροφή του, όταν αναφέρθηκε ότι «η Disney πολύ να βελτιώσει τη σχέση τους με τον Johnny Depp». Ο ίδιος ο ηθοποιός έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα επέστρεφε στη Disney κατά τη διάρκεια της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved