Στο σπίτι του Lewis Hamilton πλέον ζει η κόρη του Bill Gates

Ακούγεται σαν παράξενο αφήγημα αλλά είναι αληθινό.

Μόλις μάθαμε πως το χλιδάτο σπίτι του διάσημου οδηγού της Φόρμουλα 1, Lewis Hamilton, πουλήθηκε στην κόρη του Bill Gates, Jennifer. Πόσο; Κάθεσαι; Αν ναι, τότε να σου πούμε πως της κόστισε περίπου 76 εκατομμύρια δολάρια. Το διάσημο αυτό σπίτι ή καλύτερα penthouse όπως το λένε οι αγγελίες, βρίσκεται στο κέντρο της Νέας Υόρκης και διαθέτει πολλά από τα πράγματα που εμείς οι φτωχούληδες δεν πρόκειται ποτέ μας να δούμε. Αν είσαι τύπος που θα ήθελες να ζεις στο κέντρο του Μανχάταν, τότε μάλλον αυτό το σπίτι θα είναι το σπίτι των ονείρων σου, βέβαια η τιμή του ίσως να απέχει πολύ από το δικό σου budget.

 

 
 

O Lewis Hamilton πληρώνει γερανό για να του μετακινήσουν τα αυτοκίνητα μετά τη βόλτα του

Το σπίτι αγοράστηκε από τον Hamilton πριν από μία τετραετία για 40 εκ. Τώρα όμως η αξία του φυσικά έχει ανέβει (υπάρχει κάτι που δεν έχει ανέβει σήμερα;). Έτσι η κόρη του μεγιστάνα των Windows το “τσίμπησε” ακόμη και σε διπλάσια σχεδόν τιμή. Μάλλον δεν θα της λείψουν τα λεφτά έτσι κι αλλιώς, κι ας λένε πως ο Bill Gates δεν δίνει δεκάρα στα παιδιά του. Τότε που τα βρήκε η Jennifer τα 76 εκατομμυριάκια; Σίγουρα όχι από το day job της.

Ο Bill Gates κοροϊδεύει όσους επένδυσαν σε κρυπτονομίσματα και NFTs

Μην νομίζετε όμως πως ο διάσημος οδηγός την έκανε από την γειτονιά του Μανχάταν. Κάθε άλλο, πήγε απλά λίγο πιο πάνω, σε ένα άλλο διαμέρισμα το οποίο φυσικά και αγόρασε για κάτι παραπάνω από 50 εκ. Κοίτα να δεις πως τα παίζουν τα εκατομμύρια οι διάσημοι, κι εμείς δεν έχουμε να πάρουμε ούτε τσίχλες. Τι να πεις.

 

 
 

Το σπίτι της Jennifer Gates διαθέτει όλα τα κομφόρ και είναι πλήρως εξοπλισμένο, διαθέτει πισίνα, τζακούζι, τρία υπνοδωμάτια, τεράστια κουζίνα και είναι φυσικά διαμπερές. Έχει τα πάντα που μπορεί να θελήσει ένας άνθρωπος της πόλης και όχι μόνο. Έλα όμως που εμείς δεν έχουμε και 76 εκατομμύρια να το πάρουμε, οπότε ας το χαρούμε μόνο από τις φωτογραφίες.

Δες εδώ πως μοιάζει το νέο σπίτι της Jennifer Gates:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved