Instagram Ο Ζλάταν νοίκιασε την έκταση του εμβληματικού «Χίλια-Χείλια» και θα το κάνει γήπεδα padel

Ο Σουηδός superstar έμαθε τη Λάρισα αλλά δυστυχώς όχι για να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ.

Εκκεντρικός, πεισματάρης, υπερόπτης, δουλευταράς, ταλαντούχος, superstar εντός και εκτός γηπέδου, με δύο λέξεις: Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Αυτόν τον τύπο τον αγαπάς ή τον μισείς. Ωστόσο αν θέλεις να είσαι αντικειμενικός και να αποβάλλεις κάθε στερεότυπο και κόμπλεξ, οφείλεις να τον παραδεχτείς. Έχει σβήσει 41 κεράκια στην τούρτα και ακόμη αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι ο ποδοσφαιρικός «θείος που κάθεται με τη νεολαία» και σπάει κάθε κοντέρ.

 

 

Ο Σουηδός επιθετικός, ωστόσο, τα καταφέρνει εξίσου άψογα και εκτός αγωνιστικών χώρων. Έξω από τις τέσσερις γραμμές, ο Ζλάταν συνεχίζει να παίζει μεγάλη επιχειρηματική μπάλα. Μάλιστα ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα και να επενδύσει στη Λάρισα. Ένας συνδυασμός που δύσκολα είχαμε φανταστεί μέχρι σήμερα. Τώρα που το ξανασκεφτόμαστε το «Ο Ζλάταν υπέγραψε και έρχεσαι στη Λάρισα», θα ήταν ένα υπέροχο σενάριο για να τον δούμε με τη βυσσινί φανέλα που έχουν τιμήσει οι Καραπιάλης – Μητσιμπόνας – Βαλαώρας.

Κάθε στιγμή του Zlatan Ibrahimovic είναι πηγή έμπνευσης

Αλλά η ιστορία έμελλε να γραφεί διαφορετικά. Και ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο 41χρονος επιθετικός της Μίλαν έχει επενδύσει σε μία εταιρεία που κατασκευάζει γήπεδα padel, την Padel Zenter. Πρόκειται για μία εταιρεία που κατασκευάζει γήπεδα στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο και έχει το δικό του τεράστιο δίκτυο από γήπεδα σε όλη τη Σουηδία. Σύντομα αναμένεται ν’ ανοίξει το πρώτο γήπεδο στο Μιλάνο και οι άνθρωποι της εταιρείας ανακάλυψαν μία «χρυσή» ευκαιρία στη Λάρισα. Συγκεκριμένα στην τεράστια έκταση των 13.8 στρεμμάτων που κάποτε στεγαζόταν το εμβληματικό μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης «Χίλια-Χείλια».

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa.gr, η Padel Zenter αναμένεται να κατασκευάσει 18 γήπεδα padel δημιουργώντας το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο του συγκεκριμένου αθλήματος στη Θεσσαλία. Περισσότερες πληροφορίες για το τεράστιο deal δεν έχουν γίνει γνωστές καθώς οι δύο πλευρές δεσμεύονται με ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Πάντως μία βόλτα από το «Αλκαζάρ» κρίνεται επιβεβλημένη για τον Ζλάταν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved