Pexels To Netflix γυρίζει ένα επικό νέο ντοκιμαντέρ για το Pornhub

Γιατί; Γιατί όχι;

O streaming κολοσσός Netflix αποφάσισε να ρίξει λίγο ακόμη φως στην μεταμεσονύχτια συνήθεια μας να λιώνουμε στο Pornhub, αποφασίζοντας να γυρίσει έναν νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο Money Shot: The Pornhub Story. Εμείς πως νιώθουμε γι' αυτό; Περίφημα. Άλλωστε γιατί να μην νιώθουμε καλά όταν το Netflix θέλει να καταλάβει γιατί το Pornhub έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, κατακλύζοντας τις ζωές όλων των σεξουαλικά πεινασμένων (και μη) ανθρώπων; Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από αστέρια της πορνό βιομηχανίας, παραγωγούς μεγάλων και διάσημων στούντιο πορνό, πρώην υπαλλήλους και πρώην στελεχών της μεγάλης αυτής εταιρίας. Το Netflix σκοπεύει όπως ακούγεται να κάνει μία βαθιά βουτιά μέσα στον κόσμο του Pornhub και πως τελικά ακόμη και το πιο διάσημο site πορνό στον κόσμο μπορεί να έχει την σκοτεινή πλευρά του.

 

 
 

Netflix και πίτσα με την Ekaterina Novikova

Η θυγατρική εταιρία που βρίσκεται πίσω από το Pornhub με την ονομασία MindGeek είχε εμπλακεί πολλές φορές σε υποθέσεις ανήλικου πορνό και trafficking γυναικών. Ένα θέμα το οποίο φυσικά το ντοκιμαντέρ θα θίξει. Να δούμε όμως τι λέει και το ίδιο το Netflix μετά από επίσημη ανακοίνωση του σχετικά με την παραγωγή του ντοκιμαντέρ.

“Το Pornhub, η πιο διάσημη πλατφόρμα ψυχαγωγίας ενηλίκων του διαδικτύου, άλλαξε ριζικά τον τρόπο δημιουργίας και διανομής της πορνογραφίας. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους δημιουργούς ερωτικού περιεχομένου να προσεγγίσουν ένα τεράστιο κοινό, ενώ η εταιρεία κέρδισε δισεκατομμύρια δολάρια…”

 

 
 

Τελικά αξίζει να βλέπεις μαζί της πορνό ή είναι μεγάλο λάθος;

Kαι η περιγραφή του Netflix συνεχίζεται: ''… αλλά επίσης ενεπλάκη σε υποθέσεις για μη συναινετικό υλικό και διακίνηση γυναικών στον ιστότοπο. Καθώς οι οργανώσεις κατά της εμπορίας ανθρώπων αναζητούν δικαιοσύνη για τα θύματα, μπορεί ο διαδικτυακός γίγαντας να προστατεύσει αυτούς από τους οποίους επωφελείται ή πρόκειται για ένα νέο κύμα λογοκρισίας για ανήλικες πόρνσταρ που κάνουν μη-συναινετικό πορνό;''

 

 
 

To Pornhub μας ανοίγει ξανά τα μάτια στο τι μας αρέσει να βλέπουμε

Η ίδια η σκηνοθέτης και παραγωγός του ντοκιμαντέρ, Suzanne Hillinger, σχολιάζει σχετικά: ''Θέλουμε να αναλύσουμε το ζήτημα Pornhub λίγο πιο βαθιά, να δούμε όλες τις πλευρές ενός κολοσσού ο οποίος κερδίζει χρήματα από υλικό που διακινείται μέσω των χρηστών του. Θέλουμε να ανακαλύψουμε που τελειώνουν τα όρια της εξουσίας της ιστοσελίδας και που αρχίζει η σεξουαλική ελευθερία του κάθε χρήστη”.

Το νέο ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 15 Μαρτίου του 2023.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved