Pexels Η νέα περίεργη ''τάση'' στο TikTok μας κάνει να μην θέλουμε να πάμε ξανά στο γυμναστήριο

Αυτή η νέα ''τάση'' διχάζει τους πάντες στο ίντερνετ.

Όταν τα βίντεο που παρακολουθείς στο TikTok έχουν από κάτω hashtags #GymCreep και #GymWeirdo δεν σου αφήνουν περιθώρια να μην σχολιάσεις αρνητικά αυτό που είδες. Ξέρουμε πως όλοι μας πάμε στο γυμναστήριο για μερικές ώρες έτσι ώστε να αθληθούμε λίγο και να ιδρώσουμε μπας και φύγουν οι τοξίνες και τα περιττά λίπη, όταν όμως βλέπουμε φαινόμενα παρενόχλησης, ακόμη κι αν πλασάρονται με χιούμορ, δεν γίνεται να μην μπούμε σε σκέψεις και να το σχολιάσουμε.

 

 
 

Η νέα άσχημη αυτή τάση έχει κατακλείσει το TikTok και παντού βλέπουμε βίντεο με παρενοχλήσεις γυναικών σε γυμναστήρια. Κάτι τέτοια άσχημα βίντεο που και καλά είναι αστεία, είναι σε θέση να παρεξηγηθούν από ανθρώπους που η νοημοσύνη τους δεν είναι και πολύ ψηλά. Κι αυτό από μόνο του είναι κάτι πολύ κακό.

Έλαιο δεντρολίβανου: Το νέο όπλο κατά της τριχόπτωσης σύμφωνα με το TikTok

Οι δύο αυτοί όροι hashtag #GymCreep και #GymWeirdo περιγράφουν άντρες οι οποίοι παρενοχλούν γυναίκες με αηδιαστικό τρόπο και γυρνάνε βίντεο στο TikTok. Τώρα αυτό μοιάζει να είναι μαγκιά; Είναι τώρα αυτό ένα βίντεο που κάποιος λογικός άνθρωπος θα έβλεπε και θα γελούσε; Άλλωστε οι έρευνες δείχνουν πως όλο αυτό πάει πολύ πιο πέρα από το αστείο για χάρη ενός βίντεο, πηγαίνει ακριβώς εκεί που δεν πρέπει να πάει, δηλαδή στην σεξουαλική παρενόχληση.

 

 
 

H εμμονή με τη θετική ενέργεια μας επανασυστήνεται μέσω του TikTok και υπόσχεται θαύματα

Η έρευνα λέει πως το 56% των γυναικών δέχεται σεξουαλική παρενόχληση σε κάποιο γυμναστήριο. Πολλές από τις γυναίκες που ερωτήθηκαν είπαν πως θα προτιμούσαν να πήγαιναν σε ένα γυμναστήριο που πάνε μόνο γυναίκες για να αποφύγουν την παρενόχληση από άλλους άνδρες.

Πολλές influencers πλέον προτρέπουν άλλους άνδρες να εναντιωθούν όταν βλέπουν φαινόμενα παρενόχλησης σε κάποιο γυμναστήριο και να προσπαθήσουν να βρίσκουν πιο πρωτότυπους τρόπους να προσεγγίζουν μία κοπέλα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved