Associated Press Όταν ο Sylvester Stallone έριχνε τα άκυρα βροχή στον Quentin Tarantino

Έχει αρνηθεί δύο φορές να παίξει σε ταινία του κι αυτό σηκώνει ανάλυση.

Όταν κανείς κοιτάξει πίσω στην μεγαλειώδη και γεμάτη δόξες καριέρα του Stallone είναι πολύ δύσκολο να δει πέρα από το Rambo και το Rocky. Ένα εκπαιδευμένο μάτι όμως, κάποιος που έχει λιώσει με τον κινηματογράφο και ξέρει τα πάνω και τα κάτω, θα μπορέσει να πει πως ο Stallone δεν είναι μόνο το Rambo. Μιλάμε για έναν ηθοποιό πέρα από κάθε προσδοκία, έναν μεγιστάνα της περιπέτειας, έναν ογκόλιθο του Χόλυγουντ. Σίγουρα, μπορεί πολλοί να μην συμφωνούν, του αξίζουν όμως συγχαρητήρια για τη μέχρι τώρα πορεία του στο σινεμά. Και στην τελική, μας αρέσει δεν μας αρέσει ο Stallone, έχει αφήσει διαμάντια που θα είναι για πάντα κλασικά.

 Ο Sylvester Stallone γίνεται ο πιο καλοντυμένος μαφιόζος του streaming

 
 

Σε μία συνέντευξη του στο McLeans o τεράστιος σταρ είπε: “Πάντα παλεύω με δύο πλευρές του χαρακτήρα μου, πριν το πρωινό είμαι ο Rambo και πιο αργά το βράδυ γίνομαι ο Rocky”. Δεν μπορούσε να το θέσει πιο καλά νομίζουμε. Ο Stallone συνεχίζει: “Ο Rambo είναι πρωτόγονος, αντιδραστικός και ενστικτώδης, σχεδόν σαν ζώο. Λατρεύω αυτόν τον χαρακτήρα γιατί δεν έχει εξερευνηθεί αρκετά. Είναι σαν ένας περίεργος ιππότης, που θέλει να πεθάνει με ένδοξο τρόπο. Δεν έχει καμία επιθυμία να φτάσει σε μεγάλη ηλικία ή να κάνει οικογένεια''. Πράγματι, ο John Rambo ήταν απλώς ένας καθαρός ήρωας δράσης που κρυβόταν και επιζούσε από την επίθεση του ανθρωποκυνηγητού της αμερικανικής κυβέρνησης.

Rambo Vs Rocky: Ποιος θα έβγαινε νικητής από μία τέτοια μάχη;

Ο Rocky, εν τω μεταξύ, είναι περισσότερο οικογενειάρχης που παρακινείται από την αγάπη του για την Adrian. ''Ο Rocky είναι ο αντίποδας: δεν μπορεί να ζήσει χωρίς οικογένεια'', πρόσθεσε ο Stallone. ''Έχουμε λοιπόν το τέρας του Αμερικανού Φρανκενστάιν και μετά έχουμε από την άλλη το Αμερικανικό Όνειρο. Στο βιβλίο, ο Rambo σκοτώνεται. Νόμιζα ότι δεν ήταν το σωστό μήνυμα. Υπήρξαν σχεδόν 200.000 αυτοκτονίες από βετεράνους που επέστρεψαν στο Βιετνάμ, δεν μου φαινόταν σωστό να το κάνω έτσι''.

Αυτός είναι ο καλύτερος ηθοποιός σύμφωνα με τον Quentin Tarantino

 

 
 

Κάποτε ο Quentin Tarantino είπε στον Stallone πως είναι δειλός γιατί δεν θέλει και φοβάται να σκοτώσει τον Rambo. “Είσαι τρελός. Θέλω να κάνω μερικά ακόμη sequel” του είπε ο Stallone. Μετά ο Stallone ερωτήθηκε αν του έχει ζητηθεί να παίξει σε κάποια από τις ταινίες του Tarantino. “Ναι, σε δύο. Την πρώη φορά ήταν για τον ρόλο του De Niro στο Jackie Brown και η δεύτερη στο Death Proof, στον ρόλο του Kurt Russell. Την πρώτη φορά αρνήθηκα γιατί πίστευα πως ο De Niro ήταν πιο κατάλληλος από εμένα για το ρόλο και την δεύτερη φορά αρνήθηκα γιατί δεν μου ταίριαζε ο ρόλος του ψυχοπαθή δολοφόνου, άλλωστε έχω δύο κόρες στην ηλικία των κοριτσιών που μπαίνουν στο αυτοκίνητο στην ταινία και ήξερα πως δεν θα δούλευε” είπε ο Stallone.

Εμείς πάντως για να πούμε την αλήθεια θα θέλαμε κάποτε να δούμε τον Stallone σε μία Tarantino ταινία, σίγουρα θα είναι κάτι που αξίζει κανείς να δει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved