To τελευταίο Fast & Furious έρχεται με ένα εντυπωσιακό comeback

To Fast X κάνει μία αναδρομή στο 2011 και «ζωντανεύει» τον Paul Walker.

Όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε και το franchise του Fast & Furious δεν αποτελεί εξαίρεση, αφήνοντας μονάχο του τον James Bond στον ρόλο του κινηματογραφικού Χαϊλάντερ. Ένας μεγάλος, και γρήγορος, κύκλος κλείνει με το Fast X με τον σκηνοθέτη της πολυαναμενόμενης ταινίας να δίνει μερικές πρώτες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τι πρέπει να περιμένουμε.

Φαντάζεσαι ένα Fast & Furious χωρίς τον Vin Diesel;

Ο Louis Leterrier αποκάλυψε ότι θα δούμε μια μικρή αναδρομή σε όσα έγιναν το 2011 στο Fast Five, δύο χρόνια πριν πεθάνει άδοξα ο Paul Walker. Θα χρησιμοποιηθεί η ίδια ψηφιακή τεχνολογία που έχει «αναστήσει» τον ρόλο του Brian και στο Furious 7, αλλά και σε μία φευγαλέα σκηνή στο 9. 

 

 

Η τελευταία ταινία της σειράς έχει σαν κύρια αποστολή το κλείσιμο πολλών εκκρεμοτητων των παρελθόντος και θα υπάρξουν πολλά flashbacks, τα οποία δεν αφορούν μόνο τον Brian, αλλά και άλλους πρωταγωνιστές του F & F.  Τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην επανεμφάνιση του Paul Walker θα έχει για ακόμα μία φορά η οικογένειά του για να εξασφαλιστεί ότι δεν πρόκειται να εξελιχθεί σε μία εκμετάλλευση ή προσβολή στη μνήμη του ηθοποιού.

Ήρθε η ώρα για έναν πραγματικά κακό στο Fast & Furious που δεν ντρέπεται που είναι villain

Στην προσπάθεια των συντελεστών να κλείσουν όλα τα ανοιχτά θέματα της Familia, το Fast X πρόκειται να σπάσει σε δύο ταινίες και για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν θα ονομαστούν Fast X part I και part II, ή Fast X και Fast XI, αφού δεν έχουν καταλήξει στο αν και πώς θα συνδέονται τελικά οι δύο ταινίες μεταξύ τους. Το μόνο σίγουρο είναι το φινάλε των πιο γρήγορων ταινιών της ιστορίας του κινηματογράφου, και αυτών με τις περισσότερες αλλαγές ταχυτήτων στα 400 μέτρα, θα είναι γεμάτο νοσταλγία που θα μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω, σε εποχές που δεν μας ένοιαζε η τιμή της βενζίνης.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved