Survivor All Star: H Μελίνα θα μπορούσε να είναι κακιά σε θρίλερ

Παραμονεύει με ανοιχτά μάτια τον Βασάλο και την Μαριαλένα μέσα στην άγρια νύχτα. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι;

Και ενώ το Survivor All Star προχωράει και οι δύο ομάδες «σφάζονται» μεταξύ τους είτε πρόκειται για στίβο μάχης, είτε για συμβούλιο νησιού έρχονται τα τελευταία νέα από το «μπλε» στρατόπεδο των Μαχητών για να αποδείξει ότι το παιχνίδι δεν χρεώνεται πλέον στο πρόγραμμα ως ριάλιτι, αλλά περισσότερο σαν επεισόδιο από σειρά τρόμου.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου και συνεχίζουμε παρακάτω:

 

 

Μην πας μακριά, τα κομμάτια αυτό δείχνουν. Έχει τα υποψήφια θύματά του (όλους τους Μαχητές) και «μαχήτρια»-υποψήφια για villain (Μελίνα Μεταξά), που κάθε βράδυ παραμονεύει σαν την κουκουβάγια για να εντοπίσει τα θύματά της και αφού μελετήσει -πονηρά- τις κινήσεις τους να επιτεθεί.

Δείτε εδώ τα μίζερα φαγητά που δεν θα ήθελαν ούτε στο Survivor να τα φάνε.

Τελευταία θύματα από το μπανιστήρι της ήταν το κατά τα φαινόμενα «παράνομο» ζεύγος του ριάλιτι, Κωνσταντίνος Βασάλος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τον πρώτο να έχει ήδη τρομάξει με τα άγρυπνα μάτια της Μελίνας που τον πήραν χαμπάρι αργά το βράδυ:

«Είναι ανακατωσούρα και μέρα-νύχτα παρακολουθεί τους πάντες» είπε σε μέσες άκρες ο Βασάλος, για να ολοκληρώσει τις κατηγορίες του:

«Θέλει να τα ξέρει όλα και μετά να τα μεταφέρει κι είναι λάθος. Κράτα για τον εαυτό σου και παίξε στρατηγικά. Δηλαδή τι κάνεις; Αυτό που βλέπεις που κάνω, το μεταφέρεις στον άλλον; Δεν ξέρω. Σηκώθηκα το βράδυ τρεις η ώρα κι ήταν πάλι οκλαδόν και είδα δυο μάτια να με κοιτάνε με την πανσέληνο. Τρόμαξα».

 

 

Μπορεί να μην συμπαθείς τον Βασάλο ή απλώς να μην τον θεωρείς «αρκετό» για να συνεχίσει στο Survivor All Star, παρόλα αυτά τον καταλαβαίνουμε εντελώς άμα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια τόσο creepy κατάσταση όπως τα ορθάνοιχτα μάτια της Μελίνας Mεταξά.

Τον Βασάλο πάντως μπορεί να τον σιχαίνεται και πριν μπει στο παιχνίδι.

«Θα είμαι ειλικρινής. Η Μελίνα τον τελευταίο καιρό φέρεται λίγο περίεργα» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Αν σκεφτεί κανείς τις μαρτυρίες του «ζεύγους» -που είναι φιλαράκια όπως δηλώνουν- στα μάτια της κάθε φορά θα βλέπαμε τις serial killers που μαζέψαμε στο παρακάτω άλμπουμ. Όσο να ‘ναι, θυμίζει λίγο θρίλερ η συγκεκριμένη φάση.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved