Το εσώρουχο του Walter White είναι το τέλειο αντρικό δώρο για Αγίου Βαλεντίνου

Αν θέλει το κορίτσι να σε εντυπωσιάζει καλό είναι να μπει γρήγορα στη δημοπρασία για το βρακάκι του Breaking Bad.

Ο Walter White είναι ένας εμβληματικός χαρακτήρας που δύσκολα ξεχνάει κανείς, με το Breaking Bad να είναι μία σειρά που έχει αφήσει την δική της ιστορία στον κόσμο της ποπ κουλτούρας. Τώρα ο White ήρθε και πάλι στην δημοσιότητα γιατί το διάσημο εσώρουχο από το πρώτο επεισόδιο θα πουληθεί σε δημοπρασία. Το γύρο του ίντερνετ έχουν κάνει τα νέα πως το λευκό βρακάκι από την πρώτη σκηνή θα βγει σε δημοπρασία και μάλιστα ξεκινώντας από πολύ υψηλή τιμή. Θα ξεκινάει από την τιμή των 5.000 δολαρίων κι αναμένεται να φτάσει πολύ ψηλά.

Ένας Ουαλός καρκινοπαθής έκανε πραγματικότητα το Breaking Bad

 

Την δημοπρασία έχει αναλάβει η εταιρία Propstore Auction. Φυσικά το εσώρουχο δεν έχει καμία αξία σαν ένδυμα μιας και είναι φτιαγμένο από κοινό πολυεστέρα. Η αξία του όμως αναμένεται να ανέβει μιας και είναι ένα εμβληματικό prop από μία απίστευτα δημοφιλή σειρά. Όποιος δεν έχει δει το Breaking Bad ίσως αυτή η δημοπρασία να είναι μία ευκαιρία να παρακολουθήσει μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών, σύμφωνα με δημοψηφίσματα.

Αλήθεια τώρα, ποια σειρά μπορεί να το κάνει αυτό; Να μπορεί να πουλάει στην κυριολεξία σώβρακα σε τόσο μεγάλη τιμή; Αν το σκεφτείς είναι φοβερά αστείο όλο αυτό, ταυτόχρονα όμως είναι και ένα επίτευγμα για τη σειρά.

 

 
 

Το Breaking Bad ολοκληρώθηκε το 2013, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε και η prequel σειρά, το Better Call Saul. Επίσης κυκλοφόρησε και μία ταινία στο Netflix που ονομαζόταν El Camino. Τον Bryan Cranston και τον Aaron Paul τους είδαμε και πάλι μαζί πριν από μερικές ώρες, στο νέο διαφημιστικό των PopCorners κατά τη διάρκεια του Super Bowl. Σαν φυσιογνωμίες και οι δύο είναι απόλυτα αναγνωρίσιμοι από όλο τον κόσμο.

Το κλασικό λοιπόν εσώρουχο που φορούσε ο Bryan Cranston στην έρημο ενώ έφτιαχνε crystal meth έχει μπει στη λίστα των δημοπρασιών Propstore, κι αυτό μας κάνει να χαμογελάμε. Η δημοπρασία ξεκίνησε σήμερα και θα παραμείνει ενεργή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Οπότε όποιος έχει ανάγκη από εσώρουχα και το βαστάει η τσέπη του μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή για μία παράξενη δημοπρασία.

Για να μην αγχώνεσαι πώς θα δείχνεις, στο παρακάτω άλμπουμ σου θυμίζουμε από κάθε γωνία πώς θα εφαρμόζει πάνω σου το αυθεντικό εσώρουχο του Heisenberg.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved