Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος σε πάει ταμείο με προγνωστικά – βόμβες

Δίνει Μπόγδανο – Βασάλο για τελικό, αφήνει σπόντες για Ατζούν και κάνει το Survivor να θυμίζει Σούπερ Λίγκα.

Όταν εμείς στήναμε ματσάκια, ο Ατζούν έψηνε κεμπάπ. Κάτι τέτοιο πρέπει να βρίσκεται στο μυαλό του Τριαντάφυλλου τις τελευταίες ημέρες. Έχοντας γίνει ο ανεπίσημος εθνικός σχολιαστής του Survivor All Star, ο Ντάφυ αρέσκεται στο να δίνει τα δικά του προγνωστικά με λιγάκι από παρασκήνιο. Παρασκήνιο που θυμίζει τελευταίες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος, τότε που η ομάδα που καίγεται περισσότερο για βαθμούς καταφέρνει να παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το κίνητρο εναντίον της φόρμας. Κάπως έτσι πιστεύει ο δημοφιλής τραγουδιστής πως λειτουργεί και το Survivor All Star.

Μάλιστα για να μας πείσει για όλα όσα πιστεύει, δε διστάζει να δώσει τα δικά του προγνωστικά. Πήρε το κουπόνι, το μελέτησε και κατέληξε σ’ ένα ειδικό στοίχημα που αξίζει να ακολουθήσεις. Στο παρολί του δίνει τους Κωνσταντίνο Βασάλο και Ηλία Μπόγδανο ως το απόλυτο δίδυμο για να βρεθεί στον τελικό. Δίδυμο πλασέ βγαλμένο από τις ένδοξες εποχές του ιπποδρόμου με Δημητσάνη – Φίλιππο στο Δέλτα Φαλήρου, πριν γίνει κέντρο πολιτισμού.

 

 

«Πιστεύω ότι στον τελικό θα πάει ο Μπόγδανος και θα είναι και ο Βασάλος. Ο Βασάλος δεν βγαίνει υποψήφιος ποτέ, δεν ξέρω γιατί. Θα πάει τελικό ο Μπόγδανος και ίσως το πάρει. Έτσι πιστεύω… Πολλή Τουρκία ο Μπόγδανος, στο σπίτι του Acun 5-6 φορές, στην Αγγλία. Όλα αυτά κάτι μου λένε. Τα διασταυρώνω τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάει τελικό και μπορεί να το πάρει κιόλας. Αν γίνει αυτό, γράψ’ το, 11 Φεβρουαρίου», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα του Open ρίχνοντας ουσιαστικά «βόμβα» περί προσωπικών σχέσεων του Ηλία Μπόγδανου με τον Τούρκο παραγωγό. Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να μην ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο αλλά συνεχίζει να ασχολείται με το reality επιβίωσης όπως ένας πρώην που μετά τον χωρισμό δεν λέει να προχωρήσει.

Ντάφυ, θα τα πήγαινες καλύτερα από τον Γκότση στο Survivor All Star;

Σε άλλα νέα, οι «Κόκκινοι» συνεχίζουν να κάνουν πλάκα στους «Μπλε», φτάνοντας σε ακόμη μία εύκολη νίκη με τελικό σκορ 10-3. Οι εντάσεις στο Μπλε στρατόπεδο συνεχίζονται καθώς το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ από τις απανωτές ήττες και την παρατεταμένη πείνα. Στο συμβούλιο του νησιού ο Κρις Σταμούλης έλαβε τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες του και βρίσκεται στον «τάκο» για άλλη μια εβδομάδα.

 

 

Εξελίξεις «φωτιά» αναμένονται και στο αποψινό επεισόδιο όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, καθώς Μαχητές και Διάσημοι θα παλέψουν για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας. Η ομάδα που θα ηττηθεί θα κληθεί να «βγάλει» δυο παίκτες της υποψήφιους προς αποχώρηση.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved