Μετά τα πατατάκια με γεύση αιδοίου, έρχονται εκείνα με γεύση ανδρικού μορίου

Ήταν απαίτηση των γυναικών και έγινε πράξη. Συγγνώμη αλλά εμείς θα προτιμήσουμε εκείνα με τη ρίγανη.

Εσύ πώς προτιμάς τα πατατάκια; Με ρίγανη, με αλάτι, γεύση bbq ή φέτα και ελιά να θυμίζει κάτι από χωριάτικη; Μήπως έφτασε η ώρα για κάτι πιο extreme; Αν σκοπεύεις να διευρύνεις τους ορίζοντες της γεύσης σου και να φτάσεις τον ουρανίσκο σου σε οργασμό, τότε πρέπει να τιμήσεις τις γεύσεις που έχει δώσει στην κυκλοφορία η λιθουανική εταιρεία “Chazz”.

Για την εν λόγω εταιρεία που ειδικεύεται στα snacks, σου έχω ξαναμιλήσει. Αν δε θυμάσαι το όνομα της εταιρείας, τότε σίγουρα θα θυμάσαι την προηγούμενη γεύση που είχαν κυκλοφορήσει. Ήταν τα περιβόητα πατατάκια με γεύση αιδοίου, τα οποία έγιναν ανάρπαστα σε χρόνο dt. Έτσι οι ιθύνοντες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα γεύση. 

Θέλοντας να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των γυναικών, να μιλήσουν για δικαιωματισμό και να φέρουν την ισότητα (έστω και στα πατατάκια), παρουσίασαν τα πατατάκια με γεύση ανδρικού μορίου. Μη ρωτήσεις πώς μοιάζει η γεύση, ιδέα δεν έχουμε και ούτε θέλουμε να μάθουμε.

Κυκλοφόρησαν πατατάκια με γεύση αιδοίου και γίνονται ανάρπαστα

«Η ομάδα της Chazz έλαβε υπόψη τις επιθυμίες και των δύο φύλων της κοινωνίας και εργάστηκε εντατικά για να σας παρουσιάσει τα νέα πατατάκια με γεύση ανδρικού μορίου.

Τα πατατάκια με γεύση ανδρικού μορίου δεν προορίζονται για προσωπική χρήση. Ναι, μπορείτε να τα αγοράσετε και να τα φάτε μόνοι σας, αλλά το προϊόν είναι για κοινοποίηση.

 

 

Είναι το τέλειο δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή κάποιο ανοιχτόμυαλο φίλο που αγαπά τη διασκέδαση. Με αυτό το δώρο στέλνετε το μήνυμα ότι δεν έχετε εσωτερικά εμπόδια και μπορείτε να μιλήσετε για τον έρωτα ανοιχτά, χωρίς κόμπλεξ και προκαταλήψεις.

Το να τα δώσετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα ήταν μια σαφής πρόσκληση», αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της θέλοντας να παρουσιάσει το νέο της προϊόν. Το συγκεκριμένο προϊόν κοστίζει 5,5 ευρώ και αναμένεται να γίνει ανάρπαστο. 

Εμείς με τη σειρά μας, θα παραμείνουμε παραδοσιακοί. Θα προτιμήσουμε εκείνα με τη ρίγανη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved