Σε «πέτυχε» και σένα το 112 σε άβολη στιγμή;

Σαφώς και είναι alarm έκτακτης ανάγκης, ωστόσο όπως αποδείχτηκε και με τον Τσιτσιπά, το μήνυμα χάλασε πολλές στιγμές.

Δεν έχουμε παράπονο, το 112 ήταν, είναι και θα είναι εκεί για να μας προετοιμάζει και να μας προσέχει όταν πλησιάζει κάποιος κίνδυνος. Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να θυμηθούμε αυτόν τον λαχταριστό ήχο μηνύματος στο κινητό, αυτόν που θες-δεν θες σε κάνει να αισθάνεσαι ότι στο παντελόνι σου βρίσκεται μία ωρολογιακή βόμβα της οποίας η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και ψάχνεις να το κλείσεις εναγωνίως γιατί δεν αντέχεις να το ακούς. Τουλάχιστον έτσι αναγκάζεσαι να διαβάσεις την προειδοποίηση.

Όλοι έχουμε μια ιστορία από τα χιόνια. Εσύ;

Επειδή όμως ο κίνδυνος ελλοχεύει ανά πάσα στιγμή, το 112 αποφάσισε να στείλει μήνυμα τη στιγμή που έκρινε το ίδιο σωστό. Καμιά φορά βέβαια δεν ήταν και η κατάλληλη στιγμής και για αυτόν που το αποδοχέα του μηνύματος με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχιση. Είναι σαν το τυχαίο τηλεφώνημα που θα κάνεις στον κολλητό σου για να πάτε για καφέ την ώρα που εκείνος είναι στο κρεβάτι με το κορίτσι έτοιμος για «μάχη», αλλά ο ήχος κλήσης του χαλάει το ρυθμό και χαλάει τη στιγμή.

Και μόνο η είδηση ότι έσκασε μήνυμα του 112 σε χιλιάδες φιλάθλους ταυτόχρονα που παρακολουθούσαν το Στέφανο Τσιτσιπά στο ΟΑΚΑ (στο τένις ειδικά που πρέπει να επικρατεί απόλυτη ησυχία) σε προδιαθέτει να γελάσεις.

 

 

Το βέβαιο είναι ότι το 112 δεν έστειλε μήνυμα την ακατάλληλη στιγμή μονάχα στον Τσιτσιπά, είναι δεδομένο ότι το έκανε και σε άλλους. Φανταστήκαμε λοιπόν καταστάσεις και στις φανερώνουμε στο παρακάτω άλμπουμ.

Αν έχεις παρόμοια περίεργη στιγμή που σε «πέτυχε» το 112 σε καλούμε να τη μοιραστείς μαζί μας στα σχόλια στο facebook μας.

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved