Το νέο μυστήριο στο Survivor είναι γιατί εξαφανίζονται στη ζούγκλα ο Βασάλος και η Μαριαλένα

Στην ασήμαντη είδηση της ημέρας, στο Twitter τρεντάρει το γιατί το ζευγάρι χάνεται τη νύχτα στη ζούγκλα.

Θεωρείς κι εσύ αδιανόητο να ασχολείται ο κόσμος με το Survivor (συγγνώμη με το Survivor All Star); Κι αν δεν πιστεύεις ότι αυτό ισχύει, τότε κάνε μία βόλτα στο ελληνικό Twitter και θα δεις τι τρεντάρει περισσότερο. Κάτσε στο γραφείο και πέταξε μία ατάκα για «Βασάλο, Γκότση, Μαριαλένα» και τσέκαρε ποιοι θα τσιμπήσουν. Ρίξε μία ματιά στα νούμερα τηλεθέασης και αναρωτήσου γιατί οι εκπομπές «καλόπιστης κριτικής» αφιερώνουν αρκετό τηλεοπτικό χρόνο στο reality επιβίωσης. Πάντως όχι για την ψυχή της μάνας τους. Το Survivor All Star το βλέπει ο κόσμος. Του αρέσει να βλέπει αν θα ολοκληρώσουν το παζλ οι «Κόκκινοι», αν θα πεινάσουν οι «Μπλε», αν θα παίξει κανα φάσωμα στην καλύβα και αν θα αποβληθούν εκείνοι που πιάστηκαν με κινητό στα χέρια.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star, οι τηλεθεατές καλούνται να λύσουν ένα μυστήριο. Γιατί ο Βασάλος και η Μαριαλένα εξαφανίζονται τα μεσάνυχτα στη ζούγκλα; Μάτι δεν κλείσαμε χθες από την αγωνία. Μήπως οι «Μπλε» παραγγέλνουν κρυφά burger και sushi; Τι κρύβουν τα τάπερ από τα 78χρονη Μαρία; Οι χρήστες δίνουν πόνο στο Twitter και παρακάτω θα δεις τα καλύτερα tweets.

 

 

Όλα αυτά ξεκίνησαν από τις σπόντες του Κώστα Αναγνωστόπουλου, του εθνικού μας Μισθοφόρου, που δεν έχει πάρει και πολύ καλά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο.. «Το βράδυ έχω παρατηρήσει πως κάποιοι συμπαίκτες σηκώνονται και φεύγουν... άλλοι επιστρέφουν πιο γρήγορα, άλλοι καθυστερούν περισσότερο. Δεν μπορώ να τους ακολουθώ και να πηγαίνω μαζί τους για να δω τι κάνουν», ανέφερε η Μελίνα Μεταξά.

 

 

«Στο παρελθόν έλεγαν για εμένα και τον Ηλία ότι φεύγαμε. Βλέπουμε πλέον ότι αυτό γίνεται ξεκάθαρα και από άλλα άτομα και δεν έχει πει κανείς τίποτα γι΄αυτό. Όταν φεύγει ο Βασάλος με την Μαριαλένα που τα λένε οι δυο τους, δεν έχει πει κανείς κάτι... Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή την ομάδα», είπε με τη σειρά του ο Ηλίας Μπόγδανος.

Προφανώς δε θα μπορούσε να λείπει και η άποψη του Τριαντάφυλλου. Που ζει και αναπνέει για το reality. Σχολιάζει κάθε μέρα τι συμβαίνει και πάντα είναι ένα βήμα μπροστά.

Survivor All Star: Υπάρχει και η «άγνωστη» ανθρώπινη πλευρά του

«Μη μασάτε ρε κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Συγγνώμη παραγωγή, σας γλέντησε ο Ντάφυ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved