Pexels Άγγλος «μερακλής» πλήρωσε κατά λάθος 650 ευρώ για ένα μπέργκερ

Αυτά παθαίνει κανείς όταν σέρνεται μεθυσμένος σε κάποια καντίνα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε βρεθεί μεθυσμένοι σε κάποια καντίνα στην άκρη του δρόμου, soaked μέχρι το μεδούλι από το αλκοόλ, περιμένοντας να βάλουμε κάτι ζεστό στο στόμα μας. Όλοι μας το έχουμε κάνει και μάλλον θα το ξανακάνουμε. Τώρα αυτό που έπαθε ο συγκεκριμένος μεθυσμένος Άγγλος είναι μάλλον κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα της Μεγάλης Βρετανίας. Γιατί; Μα φυσικά γιατί υποτίθεται πως οι Άγγλοι το σηκώνουν το ποτό. Ο συγκεκριμένος μύστης πήγε να πάρει ένα βρώμικο και κατέληξε να δίνει το μισό του μισθό. Το ακούς και πραγματικά τρέμεις να ξαναπιείς. Ο άνθρωπος ήταν τόσο χώμα από το αλκοόλ που δεν κατάλαβε την τύφλα του. Την άλλη μέρα όμως του ήρθε εγκεφαλικό όταν συνειδητοποίησε το λάθος του.

Η αλήθεια είναι ότι καμία γυναίκα δεν είπε όχι σε «βρώμικο» από καντίνα

 
 

Τι ακριβώς έγινε όμως; Πως είναι δυνατόν να πάθει κανείς τέτοια ζημιά από το αλκοόλ; Κι όμως είναι δυνατόν και ο Toby Wilson είναι το ζωντανό παράδειγμα, παράδειγμα που μάλλον όλοι μας θέλουμε να αποφύγουμε. Ο 25χρονος Toby σταμάτησε σε μια καντίνα περίπου στις 11 το βράδυ, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του για ένα μπιφτέκι και πατάτες - αλλά κατά λάθος κατέληξε να πληρώσει το πιο ακριβό γεύμα της ζωής του. 650 ευρώ έκαναν φτερά από το πορτοφόλι του, πάντα με την δική του συγκατάθεση.

Το μυστικό για τις τέλειες τηγανητές πατάτες είναι στην κοπή

 
 

Μετά από μερικές ημέρες που έτυχε να δει το υπόλοιπο του τραπεζικού του λογαριασμού, κατάλαβε πως εκείνη τη νύχτα κάτι είχε πάει πολύ, πάρα πολύ στραβά. Είχε πληρώσει 650 ευρώ για ένα και μόνο γεύμα και μάλιστα από καντίνα στο δρόμο.

 

 

Ο Toby έκανε προσπάθεια να δει τι ακριβώς έγινε με εκείνο το μπέργκερ αλλά ο ιδιοκτήτης της καντίνας δεν είχε ιδέα για τι πράγμα μιλούσε ο κακόμοιρος Toby, του είπε να απευθυνθεί στην τράπεζα του, χωρίς να δείξει καθόλου θέληση να τον βοηθήσει. Κρίμα για τον άνθρωπο πάντως κι ελπίζουμε να μάθουμε κάτι κι εμείς από αυτό το τεράστιο σφάλμα του Toby.

Συγκεκριμένα για ένα και μόνο μπέργκερ με τηγανιτές πατάτες ο Toby Wilson πλήρωσε τα μαδοκέφαλα του, δηλαδή 666,79 λίρες! Απλά και μόνο respect στον Toby για το πόσο είχε πιει εκείνη την επική βραδιά.

Εμείς πάντως ελπίζουμε να μην πάθουμε τέτοια ζημιά ποτέ μας μιας και θα είναι σοβαρός λόγος να κόψουμε μια για πάντα το αλκοόλ αλλά και τις καντίνες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved