Associated Press Ο Liam Neeson κράζει τον McGregor και ένα νέο μπιφ γεννιέται

Υπερβάλλει ο πρωταγωνιστής του Taken ή έχει κάθε δίκιο να κράζει τον Notorious;

Εδώ ξεσπάει μία μάχη πολύ παράξενη, ένας μικρός εμφύλιος πόλεμος μέσα στα σωθικά της Ιρλανδίας, της χώρας με τους πιο ιδιόρρυθμους ανθρώπους ever. Οι δύο αντίπαλοι είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο, ο καθένας για τον δικό του λόγο. Ο Liam Neeson έχει παίξει σε ταινίες που έχουν αφήσει εποχή στον σύγχρονο κινηματογράφο και ο Conor McGregor έχει παλέψει στα ρινγκ του UFC για την προσωπική του δόξα ενάντια σε μεγαθήρια του αθλήματος, βγαίνοντας πολλές φορές πρωταθλητής. Είναι λοιπόν μία διαμάχη που αξίζει την προσοχή μας, μιας και οι δύο είναι Ιρλανδοί κι έχουν λόγο για την πατρίδα τους. Η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο Neeson αποκάλεσε τον Conor “little leperchaun”. Η μετάφραση για όσους δεν γνωρίζουν την Ιρλανδική μυθολογία είναι φυσικά “μικρός καλικάτζαρος”. Αρκετά βαρύ θα λέγαμε, δεν λες τέτοια πράγματα σε έναν πρωταθλητή του UFC όσο και να το θέλεις. Γενναίος ο Liam.

 

  

Ο Hasbulla είναι έτοιμος να ρίξει ξύλο στο UFC 280

Μετά από συνέντευξη που πήρε γνωστό περιοδικό στον Neeson, o ηθοποιός δήλωσε πως δεν χωνεύει καθόλου τον Conor και πως το μόνο που κάνει είναι να δυσφημεί την Ιρλανδία. Επίσης είπε πως ξέρει πολύ καλά πως έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση αλλά πραγματικά δεν τον αντέχει. Στην ίδια συνέντευξη ο 70χρονος πλέον ηθοποιός εξέφρασε και την απέχθεια του απέναντι στο UFC λέγοντας:

"Δεν το αντέχω το UFC. Για μένα είναι σαν τσακωμός σε μπαρ. Ξέρω ότι όσοι το εξασκούν θα πουν 'όχι, κάνεις λάθος και εμείς κάνουμε μήνες προπόνησης...' Γιατί απλά δεν πιάνεις ένα μπουκάλι μπύρας και δεν τον χτυπάς τον άλλο στο κεφάλι. Αυτό είναι το επόμενο στάδιο του UFC. Το μισώ." Δεν μπορούμε να μην γελάσουμε με τα λόγια του. Ο Conor όμως σίγουρα δεν θα γέλασε όταν το διάβασε και η απάντηση του δεν άργησε να έρθει, όπως ήταν αναμενόμενο. Ο διάσημος ηθοποιός του Taken μόλις απέκτησε έναν εχθρό.

 

 
 

Ο Conor έγραψε στο Twitter κάτι πολύ απλό: “Περήφανος Ιρλανδός πάντα” και δίπλα ένα emoticon με τη σημαία της Ιρλανδίας. Λακωνικός εντελώς ο πρώην αθλητής. Να φοβόμαστε τελικά για την ζωή του Liam; Κρύβεται κάτι απειλητικό πίσω από την απλή αυτή απάντηση; Κανείς δεν ξέρει, τα σχόλια όμως στο Twitter πραγματικά έχουν πάρει φωτιά.

resize

Και κάπως έτσι ο Conor McGregor γίνεται ηθοποιός

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως σε λίγο καιρό θα δούμε στις οθόνες μας το ντεμπούτο του Conor στο σινεμά μιας και θα παίξει στην πρώτη του ταινία, δίπλα από πολύ γνωστά ονόματα όπως είναι ο Jake Gyllenhaal, σε μία ταινία σκηνοθετημένη από τον Doug Liman (The Bourne Identity, Edge of Tomorrow), το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime.

Για να δούμε λοιπόν, θα βρεθούν σε κάποιο σετ Liam Neeson και Conor McGregor για να λύσουν τις διαφορές τους ή όχι; Όπως και να το κάνουμε ο McGregor μπορεί να είναι αγαπητός στη χώρα του, να είναι πλέον μία περσόνα και όχι απλά ένας αθλητής ΜΜΑ, ωστόσο η εκκεντρικότητά του είναι δεδομένο ότι θα δημιουργεί πάντα έριδες και εχθρούς. Και πολλές φορές οι αντιπάθειες δεν είναι απίθανο να δημιουργηθούν από το -θεωρητικά- κοινό στρατόπεδο. 

Αν ήταν 20 χρόνια νεότερος ο Neeson ενδεχομένως να βλέπαμε το αγαπημένο του quote από το Taken παραφρασμένο, «Θα σε κυνηγήσω, θα σε βρω και θα σε σαπίσω στο ξύλο» να κοσμεί μια αφίσα του UFC, σε ένα main event κόντρα στον «καλλικάντζαρο» της Ιρλανδίας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved